Розглянуто Можливість кидання фото в спілкування від 30 рівня

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Басов

S.M 03
Тех. Підтримка
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
305
Реакції
267
Бали
123
Пропоную додати можливість кидати фото в чат спілкування в діскорді якщо у тебе є 30 рівень (роль вірний гравець). Великого спаму фото в чаті думаю не буде,тому що людей в яких є 30 рівень дуже мало. В діскорді 01 серверу таких людей 5,в діскорді 02 серверу така 1 людина.Хотілось би отримати хочаб якісь привілегії для 30 рівня.

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
27
Реакції
18
Бали
8
Пропоную додати можливість кидати фото в чат спілкування в діскорді якщо у тебе є 30 рівень (роль вірний гравець). Великого спаму фото в чаті думаю не буде,тому що людей в яких є 30 рівень дуже мало. В діскорді 01 серверу таких людей 5,в діскорді 02 серверу така 1 людина.Хотілось би отримати хочаб якісь привілегії для 30 рівня.
Всем сердцем за!

! MRX

Новий гравець
Реєстрування
3 Бер 2024
Дописи
17
Реакції
3
Бали
6
Против!
Будут продавать свои аккаунты ***********************************ам. Они в свою очередь разную *********************ню/запрещёнки/хуи/оскорбление будут скидывать

Кіріл Басов

S.M 03
Тех. Підтримка
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
305
Реакції
267
Бали
123
Против!
Будут продавать свои аккаунты ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ам. Они в свою очередь разную ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ню/запрещёнки/хуи/оскорбление будут скидывать
30 рівень не у кожного другого є, всі хто має 30 рівень і кого я знаю- адекватні

Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
27
Реакції
18
Бали
8
Против!
Будут продавать свои аккаунты ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ам. Они в свою очередь разную ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ню/запрещёнки/хуи/оскорбление будут скидывать
ну ты и гений, 30 уровень есть не у каждого, а у кого он есть, те адекватние в том числе и я, т.к что это хорошая идея.

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,337
Реакції
676
Бали
253

Ксандер Каліванов

la fin des haricots
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
1,105
Реакції
733
Бали
253
За, у чаті мало людей з таким високим рівнем активності, сумніваюсь про можливі порушення у великій кількості

Дмитро Русанюк

Багатійко
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
119
Реакції
67
Бали
31
Вік
15
Против

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі