Вітаю!
Я детально переглянув всі надані скарги,можу винести вердикт та закрити ваші питання.
Скарги можуть розглядатися як Головним Адміністратором (ГА), так і Заступником Головного Адміністратора (ЗГА), оскільки ці особи є основними керівниками серверу. Рішення, хто розглядає скаргу, залежить від її характеру та складності. У вашій ситуації не було необхідності залучати технічного адміністратора або керівника, тому розгляд на рівні ГА/ЗГА був достатнім. Керівництво серверу рівномірно розподіляє обов'язки в залежності від скарг.
Щодо нецензурної лексики: хоча вона заборонена, в даному випадку адміністратор використав її лише раз і не адресував конкретній особі. Це не ідеально, але з адміністратором проведено бесіду для запобігання таким ситуаціям у майбутньому. Адміністрація теж люди і іноді можуть помилятися, але я впевнений, що подібних інцидентів більше не буде.
Обговорення відео адміністраторами мало саркастичний чи іронічний характер і не мало на меті вас образити. Відео використовуються для навчання гравців, аби ті уникали порушень. Якщо виникли непорозуміння щодо "святкування" після покарання, це, скоріш за все, результат різного сприйняття ситуації.
Покарання було видане за образи на адресу адміністрації, які пролунали в дискорді. Образи адміністрації, незалежно від того, де вони прозвучали(вони надались у відкритий доступ), порушують правила UKRAINE GTA, які регулюють загальну атмосферу та взаємоповагу на сервері.
Статистично переглянувши ваші облікові записи, можна відзначити, що ви вже отримували блокування за подібні порушення. Крім того, було зафіксовано багато випадків серйозних порушень правил UKRAINE GTA, що свідчить про систематичну поведінку, яка не відповідає нормам спільноти.
Щодо Тараса Данте: якщо адміністратор є частиною державної структури, це не означає, що образа структури дорівнює образі адміністрації. У вашому випадку було зафіксовано конкретні образи на адресу адміністрації, що й стало причиною покарання.