Відмовлено Монтіп Коваленко\\оскарження Бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
137
Реакції
89
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Мага Терехов
  3. Суть скарги: сьогодні у 11.04.2024 я грав з чітами, я сьогодні у вечорі приблизно 22:00 взяв джек пак через чіт програму "3.5.1" після того як Адміністрація побачила це я був заблокований на 6000 днів, я признаю свою вину і при адміністрації в Дскорді показав як я їх видалив, я обіцяю що більше не скачаю чіти ні в якому разі, я дуже сильно прошу прохання пробачити та помілувати, пане Адміністрція дайте мені будь ласка попередження бажано 2 після 3 при будь якому порушенні правил серверу, я готовий отримати бан на завжди, дайте будь ласка мені перший та останій шанс, я вас дуже прошу, я готовий понести будь яке покарання навіть встати на коліна але я хочу продовжити грати на моєму олюбленому сервері, мені повних 14 років, грав з чітами 2 дня, погане нікому не зробив, скарг не було, заробляв в фракції УЗ, не отримав ні разу не КПЗ, ні Муту, Ні варну, навіть поліція ніколи не зупиняла, в івентах не виігрував, взагалі не грав в івенти, мета використання читів була дуже проста як і всі я дуже хотів виділиться те що я краще, круче, і т. д. але я буду грати лише і лише тільки як звичайний гравець, якщо треба чіти можу кинути ст. керівництву для покращення анті чіта проти них, всю інформацію яку я не додав і ви хотіл б дізнатися прошу написати мені в ДС а саме на такий нік нейм: Kirill_Shilo, будь ласка простіть....
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1712864420968.png
  5. Дата походження: 11.04.24, 22:40

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі