Відмовлено Моніка лейн не дотримується обіщянія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
170
Реакції
212
Бали
88
. Нікнейм гравця:моніка лейн
2. Особистий нікнейм:максим шедоу
3. Клан порушника:зара даний гравець в клані одінсів в той момент була у клані фоксі
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: їй був проданий котедж у вишневому с тим учотом шо вона кожен день буде заходити і фармити грощі щоб віддати борг за котедж часть вона віддала у розмірі 36кк була винна ще 100кк з яких їй відмінусував ще 40 оставалось 60кк. 20кк вона скинула недавно і в неї лишилось ще відати 40кк але вона каже шо в мене немае часу і так далі грати і дивитися за котеджом тоді питання нашо було парити мені мозги шо ти ево хочеш а пофакту даже виплатити фінансово ти не взмозі.казала у войсі що буду кожен день фармити грощі на панелях і депозитах поки не розрахуюсь а пофакту вона нетримае свое якшо треба скріни переписки то можу скинути вам в лс де їй зазначав скажемо так термін поверненя коштів це було до кінця марта в неї срок а пофакту вона затримуе оплату їй і так трохи продлив до 8 апреля казала зайду шото придумаю і розрахуюсь так ніхто незайшов і невіддав накрайняк вона могла перезаняти у когось і вернути мені гроші в мене немае часу більще чекати так як скоро скоріше за все буду відправлятися на фронт но це не точно там вирішуютьсся питання тож я неможу чекати ще 4 місяці поки вона надумае зайти наармити і їх відати. я їй і так понизив ще в перший раз з 147.5 понизив до 136кк
6. Докази (скриншот/відео):Тик
7. Дата порушення: 14.01.25

Роман Левчук

ЗГС Неоф 01 у відставці
Реєстрування
3 Бер 2024
Дописи
590
Реакції
168
Бали
48
Вітаю шановний гравець!

Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
На відео доказах не видно інформацію про термін повернення коштів, в договорі ви не вказали термін

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі