Схвалено Морган Азовький | Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джоні Пусілиз

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
84
Реакції
113
Бали
48
◊ Ім'я та прізвище: Морган Азовський
◊ Точний вік: 23 років
◊ Дата народження: 09/12/2000
◊ Група крові: 3 негативна
◊ Місце роботи: Не спостерігається
◊ Місце народження: Хмельницький
◊ Зріст: 1,93 см
◊ Освіта: Вища юридична

◊ Статус: Неодружений

Народження
О 20:03 09/12/2000 народився маленький Морган, світ, який його зустрів, був настільки привітним, що Морган подумав, що так буде завжди, але він далеко помилявся. Народження Моргана було без події, через кілька тижнів, Моргана забрали додому, його вперше поклали в дитяче ліжко, братів і сестер у Моргана не було, тому на ніч він залишався один, після декількох безсонних ночей, Морган нарешті провів першу ніч. спокійно. Його батьки шалено любили, оскільки це була їхня єдина дитина в сім'ї.

Похід в садок
Як і слідує, після того, як Моргану виповнилося 5 років він пішов в садок. Там його відразу оточили діти, з яким надалі він познайомився, але йому особливо запам'яталися 2 дитина, це Петро і Гриша. З ними він дуже здружився і завжди тільки з ними отримував по своєму не дуже розумному на той момент капелюху, як те раз, коли у Моргана і його друзів була прогулянка, він затіяв цікаве як йому здавалося ідею, він вирішив перелізти через огорожу, оскільки вона була маленька, йому навіть не треба є перелазить, він просто проліз через маленький проміжок межа земля і огорожа, забув згадав, на той момент його батько є успішний бізнесмен, так от, продовжив, як тільки він проповз під огорожа, до він під'їхав чорний затонированный автомобіль і закинув він на задній сидіння, Морган намагається чинить опір, але без успішно, оскільки він є занадто слабкий що б хоч щось зробив викрадач, Морган привіз в якийсь підвал, після чого подзвонив його батько і сказав він наступний фраза
"І так, Саша, твій син у нас, і в тебе є два шляхи, перший який підійде тобі і мені, ти приносиш викуп, у розмірі чотирьох сотень тисяч зелених готівкою відповідно без маячків і прослуховування, а ми тобі повертаємо твого синочка, або другий ми його трохи спробуємо, потім скинемо зі скелі, який варіант вибираєш?" сказали викрадачі через кілька годин і обговорених дій, приїхав батько Моргана передав валізу з грошима, після цього відразу у вікна та двері увірвалися оперативники СБУ та КОРД, після чого на ставили на них пістолети та автомати "Руки за голови, ви оточені, один рух і ви будете вбиті!", - влетівши в приміщення, сказали оперативники викрадачів пов'язали і склали фоторобот, це був Адам Броук і Валентин Клаус, раніше засуджені за пограбування та вбивства, батько підійшов до Моргана і обійняв його, і прошепотів йому на вухо "Я тобі обіцяю, що я стану таким самим, як і він". - сказав Морган. Батько глянув у строну на яку показував пальцем його син, там стояв командир СБУ з яким пару годин тому спілкувався на рахунок захоплення будівлі з викрадачами, "Я тобі вірю, ти обов'язково ним станеш". Після успішної спец. операції, маленький Морган повернули до дитячого садка
Похід до школи
У 7 років Морган пішов до школи, де в майбутньому буде навчатися 12 років, на свій перший дзвінок Морган одягнув костюм який йому пошила його мам, і квіти, які йому купив його батько, він підійшов до розмітки 1 "В" і знайшов там своїх майбутніх однокласників, і серед них були 2 його друга, Вітя і Гриша, вони поділилися своїми враженнями і плани на навчання, і ось, директор школи називає їх клас і вони почали йти на поріг школи, в якій було 12 ступенів, вони прийшли в клас і почали знайомство, перший у Моргана підійшов Петро і представився йому, "Мене петро звуть, а тебе?" - сказав незнайомець "Я Морган, приємно познайомитися". - сказав Морган. Після знайомства розпочався урок математики, на який двоє без турботливі друзі помчали стрімголов, там вони почали проходити цифри, все починалося непогано, Морган на всі запитання відповідав правильно, тому що його вдома навчала його мати, після уроку продзвенів дзвінок на зміну, всі вишикувались і пішли в їдальню, після смачного обіду всі пішли на решту уроків, після всіх занять Моргана взяв телефон, який йому подарували на 6-річчя, і зателефонував батькові "
Алло, тату? Слухай, можеш за мною пізніше заїхати? Я хотів до бібліотеки заглянути" казав Морган "Звичайно синку, подзвони як будеш закінчувати" - відповів батько. Морган прибрав телефон у кишені і пішов у бібліотеку, там він запитав у бібліотекарки, "Здрастуйте, а у вас є книги про пожежних?" - запитав Морган. "Звичайно малюк, зараз принесу". - відповіла біблеотекарка Після не тривалого діалогу Матра Барбоскіна (Так звати бібліотекарку) пішла за книгами, "Ось, тримай" - простягнувши руку до Моргана сказала бібліотекарка. Моргану узяв книгу і пішов за стіл читання. У книзі було все настільки реалістично і цікаво що Морган відчував ніби він сам у цій книзі і він там головний герой.Морган так захопився що і не помітив що минуло 2 години, він зовсім забув що він повинен був зателефонувати татові, щоб він його забрав, Морган швидко взяв телефон в руки і набрав батька, "Алло, тату? Я вже закінчив, можеш за мною виїхати?" - Запитав Морган. "Так, я вже й так збирався по тебе їхати". - Відповів батько Моргану поклав телефон у штани і пішов на вихід їх школи, де він простояв 5 хвилин, до того як батько за ним приїхав. Як тільки вони приїхали додому, мати покликала всіх на вечерю. Пропустимо кілька років, Морган вже у 5 класі, і він усіх підкорює всіх своїм розумом та вмінням логічно мислити.Морган йшов на урок, поки через гучномовець голосно пролунало "Морган Азовський підійдіть до кабінету директора!" - промовив голос із гучномовця. Морган трохи навіть здивувався як тільки почув слова секретарки, але все-таки пішов як під гіпнозам до кабінету директора, "Тук-тук, дозвольте зайти?" - Заставши зайшов Морган до кабінету Так, заходь" сказав директор подивившись на двері і вказавши на стілець. "І так, Морган, всі вчителі захваті від тебе, твій інтелект зашкалює і ми порадилися, і вирішили тебе відразу перевести в 8 клас, як тільки закінчиться навчальний рік, ти не проти?" - сказав Директор "Ні сер, я навіть радий, це все що ви хотіли мені сказати? Просто мені треба йти на заняття!" - відповів Мрган "Так-так, можеш йти, а я поки що оформлю документи
". - відповів Директор. Після навчального року, як і директор говорив його визначили відразу в 8 клас, а там почалася зовсім інше життя, але це зовсім інша історія.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі