Розглянуто Мориарти Велл, Макс Велл// Образи +упоминания родних+неповажання інших гравців. Для ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Удод

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
96
Реакції
52
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Макс Велл, Мориарти Велл
2. Особистий нікнейм: Богдан Сато
3. Клан порушника: DEVILS, scrxll
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sakura
5. Суть скарги:
На тайм коде 4:45 слышно как игрок Макс Велл говорит в мою сторону «Як дела 200», я считаю что это не позволительно говорить такое игрокам и как на мое мнение за это должны давать Бан. Далее на тайм коде 5:07 слышно как игрок Мориарти Велл говорит неадекватные выражение в мою сторону а также на фрапсе слышно как игрок Мориарти Велл упомянул родителей, что карается баном. И также хочу чтобы Администрация обратила внимание, так как на этих двух игроков а особенно на Мориарти не один раз уже поступают жалобы за грубые нарушение правил, так же вчера поступила жалоба на Макс Велл от другого автора, а именно за то что он назвал его 200. :Мориарти оскарблениє родних,Женька оскарблениє родних [тут Мориарти был раньше под другим ник неймом а именно, Женька Мефедрон. ]Макс Вел образи

Прошу Администрацию выдать жорстокое наказание этим двум особам, если вы их жорстоко не покарает а как на мое мнение это бан на приличный срок(14-30 дней) то они дальше будут свободно ходить и оскорблять каждого второго, так как они будут понимать что им за это ничего особого не грозит!!
6. Докази (скріншот/відео):Тик
7. Дата порушення: 01.11.2023

Макасин Анлаки

Активний
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
88
Реакції
50
Бали
21
5. Суть скарги:
На тайм коде 4:45 слышно как игрок Макс Велл говорит в мою сторону «Як дела 200», я считаю что это не позволительно говорить такое игрокам и как на мое мнение за это должны давать Бан. Далее на тайм коде 5:07 слышно как игрок Мориарти Велл говорит неадекватные выражение в мою сторону а также на фрапсе слышно как игрок Мориарти Велл упомянул родителей, что карается баном. И также хочу чтобы Администрация обратила внимание, так как на этих двух игроков а особенно на Мориарти не один раз уже поступают жалобы за грубые нарушение правил, так же вчера поступила жалоба на Макс Велл от другого автора, а именно за то что он назвал его 200. :Мориарти оскарблениє родних,Женька оскарблениє родних [тут Мориарти был раньше под другим ник неймом а именно, Женька Мефедрон. ]Макс Вел образи

Прошу Администрацию выдать жорстокое наказание этим двум особам, если вы их жорстоко не покарает а как на мое мнение это бан на приличный срок(14-30 дней) то они дальше будут свободно ходить и оскорблять каждого второго, так как они будут понимать что им за это ничего особого не грозит!!
кидаю откат где меня провоцировал Cтепан Зефіров, тут. і ще одне жмеренко навіщо ти сліваєш себе???

Макасин Анлаки

Активний
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
88
Реакції
50
Бали
21
і ще цей фрапс не повний бо Мориарти сказав в кінці Це про зефірова, обманом адміністрації не пахне?

Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
30
Реакції
9
Бали
11
5. Суть скарги:

Коли я говорил про «твоїх батьків» як тіпа ти написав а не зефіров я говорив що йдеш до папочки зефірова, обман Адміністрації тобі подобається?

Степан Зефіров

Центральна Україна [01]
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
311
Реакції
286
Бали
68

Вкладення

• image.png
    image.png
    1 Mб · Перегляди: 78
  • image.png
    image.png
    37.4 Кб · Перегляди: 75
Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
30
Реакції
9
Бали
11

Степан Зефіров

Центральна Україна [01]
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
311
Реакції
286
Бали
68
После этих слов через пару минут или даже секунд мне сразу же выдали наказание

Макасин Анлаки

Активний
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
88
Реакції
50
Бали
21

Степан Зефіров

Центральна Україна [01]
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
311
Реакції
286
Бали
68

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Передаю скаргу ГА/ЗГА

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Гравець Мориарти Велл отримує покарання:
Згадка родичів у негативному контексті - /pban 3 (у зв'язку з тим, що це вже не перше і не друге порушення за даним нормативом).
Щодо вмісту вашої скарги з тайм-кодами 4:45, 5:07 і коментарів, не побачила доказів, так як відео, яке ви надіслали довжиною 14 секунд.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі