Розглянуто Мориарти Велл[104524]//Ярік Змей[57730]// порушення правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кейт Кірамзіт

[01 сервер]
Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
48
Реакції
44
Бали
21
Нікнейм гравця: Мориарти Велл[104524] + Ярік Змей[57730]
Особистий нікнейм: Катерина Лисенко[134338]
Суть скарги:
Вітаю адміністрація!
Почнемо з самого початку! Мій колега(Руслан Шелбі [6824]) надіслав мені відео у соц.мережу телеграм, де його заDMили з проханням виставити її на платформу YouTube, бо він не має змоги це зробити, щоб надалі виставити скаргу на гравця Мориарти Велл[104524] (на початку мого відео можемо чути як я передивлялась це відео), оскільки п.Шелбі вбили, він опинився в лікарні Харкова, про це він повідомив мені у фракційну рацію, з проханням його забрати. Я приїхала до лікарні, та п.Шелбі сів у фракційну автівку але нам перешкоджали та потім і перекрили рух, від гравця Мориарти Велл[104524] було MG та NonRP(грає за жіночого персонажа, але вживає дієслово відносно чоловічого), було порушене правило викрадання(3.5 Кількість нападників має бути вдвічі більшою за кількість жертв та 4.16 Проведення викрадення без маски від гравця Ярік Змей[57730]), але щоб на нас не написали скаргу за "Ухід від RP", ми погодились грати по їх правилам та примусово сіли у машину. Далі почались погрози в наш бік. Тут розпочалась розмова про те, що я їм повідомила про те, що вони порушили правило викрадання, на що мені гравець Мориарти Велл[104524] сказав(ла), що "ми вас не грабуємо!", тоді як можна пояснити, що мене по RP зв'язали, відібрали пристрої зв'язку, а моєму колезі взагалі одягли стяжки, а потім ще й кляп в рота засунули - хіба це не пограбування? Далі, аби нас відпустити вони запросили з кожного по 50.000грн, свою частину я заплатила та пропонувала заплатити за свого колегу, але грабіжники не слухали мене. Далі Ярік Змей[57730] надав мені свій ОТЗ, щоб я залишила зону, трохи від'їхавши, я намагалась написати спец.службам, але час йшов на хвилини. Далі Руслан Шелбі повідомив мені своє 10-20 у рацію та я негайно туди вирушила. З думкою: "Нарешті все скінчилось та можна спокійно займатися своїми справами", я їхала в м.Дніпро, АЛЕ наші "хороші знайомі", знову мене почали таранити та DMти та перешкоджати рух ТЗ зі словами нібито я їх переслідую, хоча подивившись відео-докази можна побачити, що я нікого не переслідувала, скоріше навпаки. А тут розпочалось знову викрадення мого персонажа. А тут я їм почала пояснювати, що від них забагато порушень на що вони відповіли, що їм байдуже, бо насолоджуються грою, тобто люди не усвідомлюють своїх дій та продовжують порушувати увесь час. Тим паче на гравця Мориарти Велл[104524] багато скарг на форумі, та його ще у грі встигають ловити на порушеннях. На цьому моменті в мене забрали звуко- та відеозаписуючі пристрої, тому я зараз трошки порушу RP, бо як на мене люди повинні бути покарані дуже сильно, щоб подумати над своїми діями у грі. Постійний ОСК в бік будь-яких гравців(можна спостерігати протягом всього відео). Тут вони спитали про керівництво. Потім їм захотілось піти на інший бік дороги там і розпочались ще більші порушення: DMGZ1, DMGZ2. Тут розпочались "веселощі", в мене забрали посвідчення та мабуть "позабирали" б усі інші документи, якби я не сказала, що частину вдома тримаю(та і згідно RP, подивіться на мого персонажа, куди я засуну ту папку з документами...), вони ще раз перепитали, де ж я працюю, причому забравши моє посвідчення, в якому все написано. А далі сталась дуже прикра ситуація на нашому проєкті - виліт з гри. Після входу у гру вже нікого там не було, зате у віп чаті я побачила ось таке повідомлення:

1703267867594.png

за що був покараний:
1703267909865.png

Як на мене, якщо гравець насолоджується грою, порушуючи правила, необхідно дати йому гідне покарання, а не просто посидіти в Деморгані
Докази (скріншот/відео): Оскільки відосік більше 2х хвилин, то вище у скарзі будуть клікабельні таймкоди для вашої зручності :)
Дата порушення:19.12.2023

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Гравець Мориарти Велл#104524 отримає покарання /warn за порушення правил викрадення x2, DM in ZZ x2 та /pmute 30 за MG
Гравець Ярік Змей#57730 отримає покарання /warn за порушення правил викрадення x3, DM in ZZ, DM car
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі