Розглянуто Мортон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

M WarszawFamQ | Північна Україна
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
262
Реакції
324
Бали
83
1.Мортон Острозький

2.Андрюха Кріптаман

3.Вже не в перший раз, ГС неоф блатить хардів.

Справа в тому що вчора була битва за бізнес, і у людини стався виліт, хоча помимо правила явки на бізнес є ще безліч, за що клан може отримати покарання та і сам гравець/лідер/модератор:
2.21. Заборонено навмисно створювати фейкові битви за бізнес з метою уникнення кд. | Варн / Бан 7-14 днів
2.10. Заборонено кидати битву за бізнес і не з'являтись на битву. | Догана НО
1.11. Якщо після смерті, гравець не повертається на територію битви протягом 10 хвилин.
З приводу 1.11 прошу запросити відкат, або подивитися кілл-чат(в мене була мала напруга і в мене вимкнувся комп'ютер автоматикою). Але є відкати гравців нашого клану які зможуть затвердити факт 1.11
1.12. Сторона, яка забиває битву повинна прибути за 5 хвилин до початку битви. (У гравця стався виліт)

Потім общак проти клану сквізі.
Справа в тому, що мене взяли в стяжки на битві за общак(не одноразово і не тільки мене), що зіграло якусь перевагу, та Мортон навіть не видав покарання за порушення правил викрадення/пограбування
Є пункт, який наголошує, що при взяття гравця в стяжки - автоматично рахується викраденням

КЛАН ПРОКУРАТУРА НАБИВАЄ КД, ЗА ДЛЯ УНИКНЕННЯ БИТВ ЗА БІЗНЕСИ

Також є факт, що клан прокуратура і сквізі, знаходяться в усному союзі, я більш ніж впевнений, що хтось сказав, щоб вони кинули битві за бізнес, та частина людей перейшла в клан варшав фам кю, та не встигли на бізвар за форбс, через кд

4.https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/343474/#post-1378316
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/343071/#post-1376398
5.17-20.11.2025

Олексій Маск

ГА | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
830
Реакції
339
Бали
68
Вітаю!
Щодо бізвару -у гравця стався виліт саме перед його початком. Також усі учасники бізвару зобов’язані вести відкат, тому Ви могли подати скаргу на інші порушення від клану Prokuratura (якщо вони були).
Якщо Ви вважаєте, що хтось навмисно створює фейкові битви за бізнес з метою уникнення КД, Вам потрібно написати відповідну скаргу та надати всі докази. Також ГС/ЗГС та слідкуючі неофіційних організацій будуть активніше слідкувати за битвами за бізнес, особливо на рахунок фейкових битв.

Скаргу щодо битви за общак було перерозглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі