Розглянуто Морфіус Кензо/пересування рп,не надання моїх прав,не представився

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Янг Уолкер

Unsurpassed Сasual Dating True Females
Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
70
Реакції
112
Бали
36
Адреса
GB
Веб-сайт
meettomy.site
1. Нікнейм гравця: Морфіус Кензо
2. Особистий нікнейм: Крістофер Уолкер
3. Суть скарги:Виїхав з картелю і поїхав по зустрічній смугі, сталося дтп з працівниками сбу(нажаль у мене не було включеного фрапсу),працівник сбу а саме Морфіус Кензо (Генерал СБУ) почав грубити,я почав у відповідь грубити,але оск ніяких не було підвищений голос,мене запакували та підкинули наркоти, привезли в сбу генерал напевно хотів щоб я вибачився тому що йому не сподобалось як я з ним говорю,в своєму кабінеті випасав статті що і які означають я незнаю,але явно я йому взятку не пропонував,мої права не були оголошені,людина не представилась і посадив в кпз на 1:30 години.
Дорога адміністрація,я розумію що він бед коп,але саме такою поведінкою вони псують всю атмосферу гри(я перед цим тільки вийшов з кпз 4 години) і мені не подобається заходити в гру щоб мені підкидували наркотики та сидіти в кпз прошу якихось реагувань.
Також хочу зауважити що у мене не було ніяких можливостей,сбу відіграли рп в свою сторону(підкинули наркотики,прибрали записуючі пристрої,у мене просто немає ніяких можливостей по рп)
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення:17.02.2023
Тайм коди
00:06 підкидання наркотиків як мене везли в сбу
1:28 заводять в кабінет і пропоную додивитись

Янг Уолкер

Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
70
Реакції
112
Бали
36
Адреса
GB
Веб-сайт
meettomy.site

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]

Янг Уолкер

Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
70
Реакції
112
Бали
36
Адреса
GB
Веб-сайт
meettomy.site

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю
1. Доказів порушення РП від співробітників я не бачу;
2. Гравець який підкинув Вам наркотичні засоби являється бед копом (з схваленою біографією на нього);
3. В наступний раз Ви можете отримати покарання за NonRP адже всі записуючі засоби було ліквідовано.

Також додам, Ви можете піти в поліцію і написати заяву там, після чого вони повинні провести розслідування, а вже по мірі розслідування та з наявними доказами звернутися до суду.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі