В очікуванні Мотосалон

Реєстрування
18 Жов 2023
Дописи
50
Реакції
22
Бали
23
Бажаю здоров'я шановні граці та розробники, пропоную підтримати мою пропозицію щодо покращення мотосалону.
1.У зв'язку з тим, що всім "приїлися" старі мотоцикли, я пропоную добавити нові, та розділити їх на категорії "Електричні" та "Звичайні".
2.Після чого багато у кого з'явиться більше інтересу до гри та буде разнообразніше. Бажано щоб вони відповідали реальним характеристикам.
На цьому все,дякую за увагу.

Станіслав Аоміне

Новий гравець
Реєстрування
6 Чер 2023
Дописи
42
Реакції
1
Бали
11
Бажаю здоров'я шановні граці та розробники, пропоную підтримати мою пропозицію щодо покращення мотосалону.
1.У зв'язку з тим, що всім "приїлися" старі мотоцикли, я пропоную добавити нові, та розділити їх на категорії "Електричні" та "Звичайні".
2.Після чого багато у кого з'явиться більше інтересу до гри та буде разнообразніше. Бажано щоб вони відповідали реальним характеристикам.
За

sh4wman

𝐦𝐞𝐧𝐲𝐚 𝐳𝐧𝐚𝐲𝐮𝐭
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
312
Реакції
84
Бали
33
Реєстрування
30 Бер 2023
Дописи
45
Реакції
12
Бали
13
Авжеж ЗА

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
271
Реакції
226
Бали
81
Особливо хотілось би бачити побільше електричної техніки, а також зарядки електричні на звичайних АЗС

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі