Відмовлено Моя Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
125
Бали
46
Дитинство
Я народився в сім'ї Шевчуків, мама Зам головного лікаря згодом звільнилася за власним бажанням і пішла в ЗСУ, стала старшим солдатом. Тато знаменитий артист Кирило Шевчук. Жили ми скромно, в селі Остапівка, неподалік від Харкова, мама брала мене з собою на роботу, так як у сім'ї не було змоги сплачувати няню .Ще тоді мама зрозуміла що я піду по її стопах. Мене віддали в садочок Сонечко у нашому силі. Початкова школа Перед тим як я пішов у перший клас ми переїхали у Харків де я навчався у ліцеї №1. У 3 класі у мене народився брат Іван який був дуже хорошою і дисциплінованою дитиною, одного разу мій однокласний коли вийшов вчитель з класу втратив свідомість у мене з собою були парфуми я їх на пшикав на палець і підніс однокласнику до носа він прийшов в себе, а вчитель мене похвалив і сказав що буду як мама.
Середня школа
З 5 класу я почав гарно вчити біологію і мої батьки були просто в захваті, в 9 класі я здавав ДПА по анатомії і здав його на відмінно, батьки завжди знали що я стану лікарем і дуже тішилися цьому.
Старша школа В старші школі я почав підробляти в Кафе де заробляв хороші гроші, відкладав собі на автомобіль. Закінчив школу на відмінно, тоді мій брат ходив в 2 клас.
ЗНО Я здавав ЗНО у 2008 році тоді воно було обов'язкове щоб вступати в виші, я дуже хвилювався всі хто щось проносили на перевірці відлітали приносили відлітали, тоді я вважав що просто вони щось підкидають і відправляють людей на наступний рік, але ні я нічого не ніс і мені нічого не підкинули, прийшло 50 людей в аудиторії було тільки 10 і мені було не по собі, але я всетаки успішно на 200 балів здав ЗНО з біології і інші на 180+.
Університет Я навчався у Вінницькому медичному університеті де й здобув найкращого друга, університет був просто гігантський в якому було доволі моторошно, але я обожнював місто і забував про все що міг. Університет в якому я навчався на бюджеті надав мені роботу у Харкові.
Робота Я працював у Харківській лікарні №6 педіатром, згодом головний лікар поставив мене на свого заступника, я здобув звання заслужений лікар України чим дуже годжусь.
Війна
На початку війни я пішов на фронт військовим медиком і врятував багато життів, зустрівся з своїм товаришем і разом рятували життя, але одного разу коли ми з вояками евакуйовували людей нас накрили градом я потрапив в госпіталь і переніс 2 операції, діставали уламки, а товариша вбило йому уламок прилетів у голову.
Повернення
Я повернувся на роботу назад на своє звання, зараз немає головного лікаря думаю очолити це звання.
P.S далі буде......

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі