Тарасік Хардман ♡
I Tarasik
- Реєстрування
- 29 Кві 2023
- Дописи
- 208
- Реакції
- 125
- Бали
- 46
Народження-дитинство
Я народився в місті Харків мої батьки працювали в ДКВС 1991 року 25.03 Тато Генерал, мама підполковник. З самого дитинства мене привчали до порядку та дисциплін
я був вихована,добра та щира дитина. В садочку я працювати в ДКВС як і батьки я з своїм другом
Васьою завжди грали в охоронців і уявляли що ми охороняємо злочинців так склалося що ми з Васьою стали кращими друзями
згодом разом пішли в один клас.
Школа
Ми з Васьою пішли в Харківську школу номер 1 в 1-А клас
познайомилися з однокласниками і далі вчилися разом аж до 11 класу
закінчили школу з золотими медалями, чим пишалися наші батьки.
Так як я був дисциплінований ми з Васьою разом вирішили піти у ДСНС на навчання.
Академія
В академії я був відмінником а Вася взагалі староста Групи.
Після закінчування академії нам дали гарантовану роботу
в Харківській колоній строгого типу номер 1 де ми працювали до війни.
Війна
В перші дні війни я пішов воїном на лінію фронту у Харків, Вася також але згодом його перекинули в Бучу
тоді його вбили під Гомелем, я за ним сумую.
В Харкові після того як ми під час обстрілу евакуйовували населення , я з вояками потрапив під мінометний обстріл.
Я потрапив в військовий госпіталь, після того як я пройшов реабілітацію повернувся назад на роботу
Назад до дому
Я повернувся на роботу і там став на звання полковник.
В планах стати генералом ДСНС
(P.S далі буде)
Я народився в місті Харків мої батьки працювали в ДКВС 1991 року 25.03 Тато Генерал, мама підполковник. З самого дитинства мене привчали до порядку та дисциплін
я був вихована,добра та щира дитина. В садочку я працювати в ДКВС як і батьки я з своїм другом
Васьою завжди грали в охоронців і уявляли що ми охороняємо злочинців так склалося що ми з Васьою стали кращими друзями
згодом разом пішли в один клас.
Школа
Ми з Васьою пішли в Харківську школу номер 1 в 1-А клас
познайомилися з однокласниками і далі вчилися разом аж до 11 класу
закінчили школу з золотими медалями, чим пишалися наші батьки.
Так як я був дисциплінований ми з Васьою разом вирішили піти у ДСНС на навчання.
Академія
В академії я був відмінником а Вася взагалі староста Групи.
Після закінчування академії нам дали гарантовану роботу
в Харківській колоній строгого типу номер 1 де ми працювали до війни.
Війна
В перші дні війни я пішов воїном на лінію фронту у Харків, Вася також але згодом його перекинули в Бучу
тоді його вбили під Гомелем, я за ним сумую.
В Харкові після того як ми під час обстрілу евакуйовували населення , я з вояками потрапив під мінометний обстріл.
Я потрапив в військовий госпіталь, після того як я пройшов реабілітацію повернувся назад на роботу
Назад до дому
Я повернувся на роботу і там став на звання полковник.
В планах стати генералом ДСНС
(P.S далі буде)