Відмовлено Моє покаяння

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Кві 2026
Дописи
1
Реакції
9
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Сергій Кракобес
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
3. Суть скарги:
Прошу розглянути можливість зняття ЧСП або заміни його на ЧС.
Повністю усвідомив свою помилку та визнаю, що вчинив необдумано. На той момент я не до кінця оцінював наслідки своїх дій і зараз розумію, що це могло викликати негативну реакцію та зайві проблеми. Щиро шкодую про ситуацію, яка складається, і хочу вибачитися перед адміністрацією та всіма, кого це могло зачепити.
Хочу зазначити, що збори лідерів та модераторів, які транслювалися мною в прямому ефірі, не мали офіційного статусу конфіденційної інформації. При цьому визнаю, що навіть за таких обставин мав вчинити більш відповідально та заздалегідь замислитися над можливими наслідками. Моєю метою не було порушення правил, нанесення шкоди проєкту чи його учасникам.
За весь час перебування на сервері за мною не було серйозних порушень. Я завжди намагався підтримувати порядок, допомагати гравцям та робити свій внесок у розвиток проєкту.одит Мені справді подобається грати тут, прови час на сервері та бути частиною цієї спільноти.
Я зробив для себе висновки, усе переосмислив і готовий надалі ставитися до правил максимально серйозно. Подібна ситуація більше не повториться. Прошу дати мені ще один шанс і хоча б замінити ЧСП на ЧС. Хочу повернутися до гри, продовжити грати.
Готовий за потреби поспілкуватися в Discord та відповісти на всі запитання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 04.06.2025

Максим_Желизнов

Новий гравець
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
5
Реакції
2
Бали
6
Дуже була хороша людину і визнав свою помилку дуже багато часу в бані і я рахую заслуговує на другій шанс бо як сказала людина вище всі заслуговують на другій шанс

Анастасія Атаманович

Новий гравець
Реєстрування
22 Бер 2026
Дописи
5
Реакції
3
Бали
8
Хороша людина, він визнав свої помилки та покаявся. Всі заслуговують в світі на другий шанс
1. Ваш нікнейм: Сергій Кракобес
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
3. Суть скарги:
Прошу розглянути можливість зняття ЧСП або заміни його на ЧС.
Повністю усвідомив свою помилку та визнаю, що вчинив необдумано. На той момент я не до кінця оцінював наслідки своїх дій і зараз розумію, що це могло викликати негативну реакцію та зайві проблеми. Щиро шкодую про ситуацію, яка складається, і хочу вибачитися перед адміністрацією та всіма, кого це могло зачепити.
Хочу зазначити, що збори лідерів та модераторів, які транслювалися мною в прямому ефірі, не мали офіційного статусу конфіденційної інформації. При цьому визнаю, що навіть за таких обставин мав вчинити більш відповідально та заздалегідь замислитися над можливими наслідками. Моєю метою не було порушення правил, нанесення шкоди проєкту чи його учасникам.
За весь час перебування на сервері за мною не було серйозних порушень. Я завжди намагався підтримувати порядок, допомагати гравцям та робити свій внесок у розвиток проєкту.одит Мені справді подобається грати тут, прови час на сервері та бути частиною цієї спільноти.
Я зробив для себе висновки, усе переосмислив і готовий надалі ставитися до правил максимально серйозно. Подібна ситуація більше не повториться. Прошу дати мені ще один шанс і хоча б замінити ЧСП на ЧС. Хочу повернутися до гри, продовжити грати.
Готовий за потреби поспілкуватися в Discord та відповісти на всі запитання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 04.06.2025
хороша людина, разбаньте

Danylik99

Козак
Реєстрування
18 Лис 2025
Дописи
19
Реакції
9
Бали
6
Хороша людина, він визнав свої помилки та покаявся. Всі заслуговують в світі на другий шанс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі