Зачинено Мут за грубу образу родичів?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
273
Реакції
227
Бали
81
  1. Нікнейм адміністратора: Володимир Железяка
  2. Особистий нікнейм: 34271
  3. Суть скарги: Адміністратор дає мут 60 хвилин за грубу образу родичів? Це просто смішно, раніше за це відразу давали бан і я рахую, що це правильно. Я стримую себе від таких висловлювань і за весь мій час гри в мене не було жодного бану. Прошу видати максимальне покарання гравцеві за такі висловлювання, а не просто мут який він перечекає в афк.
    Хочу зауважити, що така образа дуже мене дуже заділа, я не заливаю на форум якісь малі порушення, але за таке гравець зобов'язаний понести суворе покарання
    + до всього за образу рідних дають бан від 15 днів, а не мут 60хв, прикріпляю скріншот
    1743509990457.png
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Оск-рідних.276953/#post-1128365
  5. Дата походження: 01.04.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

У вашій скарзі має місце саме згадка родичів у негативному контексті, образа родичів видається за інші вирази, гравець отримає блокування згідно нормативу - бан 5 днів.

5.15. "Згадка рідних / родичів у негативному контексті" - Заборонена згадка родичів у негативному контексті. | Мут до 200 хвилин / Бан до 5 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі