Зачинено Мут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,412
Бали
213
1. Сервер у діскорді: 04
2. Нікнейм теха:
Павло Медвідь
3. Особистий нікнейм (Discord): tan_i.
4. Суть скарги: Вітаю. Захожу у Діскорд "Спілкування " та бачу,що мене тегнув гравець "Владислав Бахтин", з повідомленням "Ослишь 1×1? или нет?",ось прикріплю доказ: Клік . Після чого,я написала,що вже надала цю відповідь щодо питання його. Після чого,він мені писав,що я буду падати в ноги,тому не йду з ним 1×1,я вважаю,що тут вже не я перша ввела цей конфлікт,навіть нічого не написала,просто мене тегнули у дс. Потім,підключився до розмови Мейсон Кензо,та теж казав,шо я падаю в ноги,тобто вліз в нашу розмову. Потім я написала,що б не влізав, бо ця Розмова не стосується його,після чого вони спілкувалися,я далі нічого не писала,та мені видали мут,якщо не помиляюся за П.10. Я не розумію за що? Якщо я нічого не писала,просто відповіла гравцю,який мене тегнув,і все,тому гравцю,як "Владислав Бахтин ",йому чомусь не видали покарання, хоча він перший все почав та провокував(ось,доказ),чому так? Прошу провести бесіду з модерами,за що видається покарання П.10. Та прошу зняти мут. Дякую!
5. Доказ: (скриншот/відео): Докази
6. Дата походження:
22.03.2024

Наталія Турецька

Котик
Активний гравець
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
628
Реакції
239
Бали
48
Вітаю!
Покарання було видано вірно.
Адже із вашої сторони також були помічені провокації інших гравців, а також несли негативний характер діалогу.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі