Схвалено Мізукі Сакред // Bad Cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
443
Реакції
526
Бали
113
Дитинство:

Мізукі народився 02.11.2000 у звичайній сім'ї. У 3 роки Мізукі пішов у садочок. Там він познайомився з одногрупником якого звали Монтіп Коваленко. Вони разом гралися, гуляли, бігали по галявині, та ліпили башні з пісочка. Також в садочку Мізукі вчили малювати, виховували його, вчили гарним манерам. Та невдовзі промайнув час садочка та Мізукі випускається з садочка.

Шкільний час:
Мізукі пішов до 1-го класу. Він познайомився з однокласником якого звали Монтіп Коваленко, та він згадав що це був його друг з садочка. Мізукі був радий, що вони зустрілися ще раз. На прикінці 2 класу Монтіп Коваленко стає кращим другом Мізукі. Після 3-го класу по 11 Мізукі багато ображали, принижували та не давали спокою в школі. Але незважаючи на це Мізукі вчився на відміно. Також він у школі брав участь у багатьох олімпіадах, та займав перші місця. Та ось він закінчує 11 клас та йому потрібно писати ЗНО. Наступає той день який вирішує життя Мізукі. Він заходить до класу і бачить востаннє своїх однокласників. Він сідає разом з Монтіпом та каже йому:

- після школи куди хочеш поступати?
Монтіп відповідає:
- я обираю МВС а саме НПУ.
- знаєш Монтіп, мені теж подобається МВС а саме НПУ, давай разом гарно здамо екзамени та поступимо туди? Каже Мізукі
Монтіп каже:
- цілком погоджуюсь, мені буде до вподоби з кращим другом працювати.
І ось роздають листки ЗНО і вони виконують завдання...
*пройшло 3 години*

Мізукі з Монтіпом здали листи та пішли додому до Монтіпа. Там вони грали в комп'ютерні ігри та відпочивали.

Юність:
Мізукі поступає до універу, там у нього теж не було друзів, був тільки кращий друг Монтіп, який також вступив до цього ж універу. Мізукі та Монтіп наполегливо вчилися для того, щоб попасти в МВС а саме: НПУ. На той час Мізукі та Монтіп знали, що поступлять до НПУ Києва. Вони уважно слухали вчителя, записували, вчили напам'ять. Невдовзі почалися екзамени, Мізукі та Монтіп не переживали, бо вони добре знали предмети. Вчитель почав кликати по одному в кабінет, перший пішов Монтіп, але чомусь Мізукі трохи хвилювався але знав предмет на відміно, через 10 хвилин вийшов Монтіп та сказав заходити Мізукі. Мізукі зайшов та вчитель йому дав на вибір конверти, Мізукі простягнув руку та вибрав лівий верхній. Йому дісталося не дуже важке питання на яке він з легкістю відповів та вийшов з аудиторії. Монтіп разом з Мізукі пішли додому до Монтіпа, вони там переглядали резюме до лав НПУ м.Києва, вони оглянули та подивилися які вимоги потрібно.

*пройшло 5 годин*
Вже була дев'ята година вечора та Мізукі пішов до себе додому. Він прийшов додому та сказав мамі:
- мамусь я здав екзамени, завтра мені прийде результати на email.
Мама каже:
- молодець синку, я горжусь тобою, надіюсь здасиш на відміно!
В цей день мама приготували Мізукі смачний стейк та банановий сік. Мізукі смачно поїв та ліг спати. На наступний ранок йому приходить результати на email. Він відкриває пошту та бачить що він здав екзамени на відміно. Він був дуже радий та пишався собою що він зміг здати на відміно. В цей день Мізукі по телефону звонить Монтіпу, та каже:
- привіт Монтіп! Мені надійшло повідмлення на email за вчорашній екзамен, я здав на відміно! А ти? Чи тобі ще не надійшло?
- привіт Мізукі! Мені також надійшло повідомлення на email, я також здав на відміно! Я дуже радий! Пам'ятаєш ми дивилися критерії на резюме до лав НПУ м.Києва? Я вже запросив нас на співбесіду завтра на 15:00!
Мізукі каже:
- ого! я з нетерпінням чекаю!
Ось Мізукі та Монтіп прийшли на співбесіду, з ними проводив співбесіду Полковник НПУ м.Києває
*пройшло 2 години*

Доросле життя:
Мізукі та Монтіпа приймають до лав НПУ, вони плідно працювали, якісно виконували роботу, і після одного іспиту їх підвищують до офіцера (лейтенанта), за те, що вони гарно виконували військові обов'язки та в них найвища навчальна освіта. Мізукі більше полюбляв навчати новобранців, приймати іспити, і добивався посади Начальника АПП. А Монтіп полюбляв більше спец. підрозділ КОРД, проводити треніровки, лекціїї, штурми домів, штурми машин. Але нажаль Мізукі та Монтіп були в підрозділі УПП, патрулювали, стояли на блок - постах. Генерал бачив як Мізукі та Монтіп гарно та охотно працюють. Та він назначив Мізукі на посаду Начальника АПП. Мізукі був дуже в захваті та він продовжував працювати, навчати новобранців, приймати іспити і багато чого іншого. А Монтіпа він назначив на посаду Начальника КОРДа, Монтіп був також у захваті, що добився цієї посади та натхненно продовжував працювати у тому ж дусі. Невдовзі, Полковник НПУ м.Києва знімається з посади за власним бажанням, і Генерал відкриває заявки на посаду Полковника. Монтіп хотів спробувати подати анкету. Через деякий час Монтіп пише анкету на посаду Полковника. В анкеті він написав про себе, про своє життя, чого він добився, як закінчив школу, універ, де він працював, чи є досвід. Йому схвалюють та він в захваті. Але невдовзі Генерал НПУ пішов з посади та передає посаду Монтіпу Коваленко . Монтіп ще більше почав радіти та думав, що це його мрія яка здійснилася. Через пару днів Генерал Монтіп Коваленко відкриває заявку на посаду Під.Полковника.Мізукі це помітив за залишив анкету. В анкеті він написав про себе, про своє життя, чого він добився, як закінчив школу, універ, де він працював, чи є досвід. Через пару днів, заявки закриваються на розгляд, Генерал Монтіп плідно розглядав анкети, деякі були достойні посади, а деякі ні. І в решті, через деякий час підходе до нього Генерал Монтіп Коваленко та каже, що у вас схвалена анкета на посаду Під.Полковника. Мізукі в захваті, що самостійно добився посади Під.Полковника. Він був неймовірно щасливий тому, що сталось у його житті, від тепер Мізукі Під.Полковник НПУ м.Києва

Наші часи:
На сьогоднішній день Мізукі є Під.Полковником НПУ м.Києва. Він хабарник та жорстоко ставиться до злочинців, говорить на ТИ та використовує мат у промові. Він добився посади Начальник АПП. Мізукі жорстоко ставиться до свого складу, для того щоб вони вчилися дисципліни, та не були ніжними дівчатками. Він навчає курсантів, проводе лекції, тренування, приймає іспити. Монтіп є Генералом НПУ м.Києва.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,189
Бали
253
Вітаю!
Статус: З натяжечкою, схвалено!

Заповніть анкету: тик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі