Розглянуто Мілана Коваль // Некомпетентний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Мілана Коваль
  2. Особистий нікнейм: Еклектика Фонкретті
  3. Суть скарги: некомпетентний розгляд скарги. Ситуація: Я їхала на мопеде, мене людина зупиняє і починає нести якість незрозумілі речі, манюня і тд, звісно мене це обурює, тож я йому словесну відповідаю, хочу зауважити що данна людина також відповіла словесно подібно, а також вживала ненормативну лексику. А потім забила кулаками мене. Данний адміністратор не побачив порушення. Вибачте, але коли до мене чіпляються, чому я не можу відповісти різко, а саме "Манюня у тебе в штанах" Я не сказала не мата, не якогось оска, вибачте але є ситуації коли люди оскають один одного, потім хтось когось вбив і отримує деморган. Хоча вибачте IC причина це не оски і не вислови. Якщо так, то підходе до мене людина і каже щось образливе тоді я можу його вбити і не отримати покарання? Вибачте тоді 90% людей сидять в деморганах неправильно, бо кожен може знайти на кожного IC причину. Також, хочу зауважити, що в моїх словах немає провокації, це захисна реакція, коли до тебе чіпляються з незрозумілими натяками. Я не буду писати тут про блат, чи ще якусь маячню, яку так люблять писати інші гравці виправдовуючи незрозумілі вчинки інших людей. Я хочу справедливого розгляду скарги. Дякую за увагу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Хамуля-Бездарь-dm.149845/
  5. Дата походження: 27.03.24

Вкладення

• Снимок экрана 2024-03-27 203123.png
    Снимок экрана 2024-03-27 203123.png
    304.8 Кб · Перегляди: 55
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі