Розглянуто "Мілана Юріївна, Єгор Юрійович / Накрут фінки АЗС" R - 335

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Тра 2025
Дописи
1
Реакції
9
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Мілана Юріївна 92647, Єгор Юрійович 82622
2. Особистий нікнейм: Ваня Амстердам 90814
3. Клан порушника:WarszawFamq
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: VOLYNFAMQ
5. Суть скарги: Вчора побачив повідомлення в дс від Єгора Юрійовича про продаж азс (3) із фінкою 1кк за 160кк. На мої питання про накрут відповідав що все гаразд і нічого вони не накручували. Домовилися на 145кк (138кк на місці і 7кк увечері 18.09 на карту), потім як виявилося АЗС була не його, а Мілани Юріївни, купив АЗС 18.09.25 о 16 годині і глянув тільки фінку. У той же вечір близько 20:00 помітив що фінка 600к (така фінка була з 16:00), написав Єгору, він сказав що до 12 ночі буде 1кк (близько 22 вже фінка була 1.1кк, цікаво як так). В 22:00 я закинув на карту 7кк як домовлялися. Десь о 23 почав передивлятися скріншоти фінки (бо при купівлі дуже торопився і не звертав увагу на дрібниці), помітив що у неї 17.09.25 о 9:04 фінка 1.004.850, але коли я купив цю АЗС побачив що фінка в той же день була 1.072.161 (тобто з 00:00 до 9:00 фінка вже 1кк, а з 9:00 до 23:59 фінка вирісла на 72к, як на мене це дуже дивно). Після замовив продукти і пішов спати, але сьогодні о 12:00 фінка 2к (подумав що нема продуктів, але вони були фулл). Хотів би отримати свої гроші назад за цю "дивовижну АЗС". Всі скріншоти та відео додаю нижче.
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 18.09.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Доброго вечора шановний гравець

Детально розглянувши вашу скаргу та перевіривши всі факти щодо вашої скарги, було встановлено що гравці перебуваючи у змові накручували статистику прибутку (фінку) бізнесу на протязі тижня шляхом придбання товарів у великій кількості , після цього користуючись приховуванням реальних фактів щодо статистики бізнесу намагались продати його за завищеною ціною гравцям, які нічого не підозрювали та не мали уявлення про реальний фінансовий стан бізнеса та його статистику.
З огляду на ці факти, гравці порушили правило :

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора).

Виношу вердикт :

Мілана Юріївна та Єгор Юрійович отримують покарання у вигляді
блокування назавжди

Вам було повернуто 145 000 000 грн. ігрової валюти, приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі