Розглянуто Мілан Тороній DmZZ|Вбивство мирних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
1. Нікнейм гравця: Мілан Тороній
2. Особистий нікнейм: Діана Келлер
3. Клан порушника: OPG GROZA
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Котики
5. Суть скарги: Провокації та вбивство в жовтій зоні(Заправка/СТО) при присутності мирних гравців, котрих також вбила дана людина без причини.
6. Особисті докази (скриншот/відео): тут
7. Дата порушення: 10.05.23

Мілан Тороній

Новий гравець
Реєстрування
19 Бер 2023
Дописи
14
Реакції
2
Бали
6
По перше було сказано: Спусти вікна! Ця людина чула і знала що я відкрию огонь по ній,но вона відказалася откривати вікна.
По друге:ЧОМУ мирні люди катаються з бандою з якою в нас іде війна в тонованих вікнах? Значить Діана Келлер знала що ставить людей під небезпеку!!!
По третє: вони все чули і знали,но проігнорували мої вимоги!
Я думаю цього достатньо щоб, подумати над виговором)))

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
По перше було сказано: Спусти вікна! Ця людина чула і знала що я відкрию огонь по ній,но вона відказалася откривати вікна.
По друге:ЧОМУ мирні люди катаються з бандою з якою в нас іде війна в тонованих вікнах? Значить Діана Келлер знала що ставить людей під небезпеку!!!
По перше, я спокійно стояла заправляла машину, ти штовкнув мою машину з мітки і в мене просто -12тисяч в нікуди, після чого ти почав докапуватись про вікна, наголошую: в жовтій зоні, по третє в тебе напевно проблеми з пам'яттю, бо цю саму машину ти розстріляв за пів години до цього фрапсу недалеко від лікарні, і ти прекрасно знав хто в ній сидить.

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Повернемось до того, що ти не мав права то робити в жовтій зоні. І з ким я катаюсь також не твоя справа:) на фрапсі прекрасно видно, що мене ти затулив першою, навіщо тоді їх добивати було, якщо бачиш, що то не клан?

Ніколь Зернова

Поважний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
135
Реакції
141
Бали
48
Ну так тут від тебе нонрп, виходить. Чи ти в житті людям також кажеш відкривати вікна машини, при умові, що вікна обох машин закриті, да?)

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Гравець Мілан Тороній 103738 отримає покарання Варн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі