Розглянуто Мінус RP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікітос Буданов

орешки биг боб
Активний гравець
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,223
Реакції
4,525
Бали
253
Шановна адміністрація

Хочу висловити своє глибоке розчарування, щодо останніх змін у механіці гри, що стосуються взаємодії державних службовців і гравців. Йдеться про нову функцію, згідно з якою гравці, що мають статті, автоматично потрапляють до ДКВС (в'язниці) після їх убивства держслужбовцями.

1. Порушення принципів РП:
Дана механіка підриває основні принципи гри RP, оскільки держслужбовці тепер мають можливість зловживати своїм становищем і вбивати гравців без вагомих причин, знаючи, що це призведе до автоматичного ув'язнення.

Це призводить до порушення атмосфери RP, коли взаємодії між гравцями повинні базуватися на реалістичності та обґрунтованих діях.

2. Зловживання владою:
На жаль, спостерігається тенденція, що держслужбовці зловживають новою механікою і цілеспрямовано тулять гравців без реальних підстав, що викликає невдоволення серед гравців.
(це вже я чую не від одного гравця на проекті)

Сподіваюся на ваше розуміння!
Прошу вас переглянути або зменшити вплив цієї системи, щоб прибрати здовживання і повернути реалістичність у гру.

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, правилами державних організацій передбачені можливі випадки безпідставного вбивства гравців з боку державних організацій , та також передбачено суворе покарання за подібні випадки.

Проте , хочу зазначити , що швидше за все в скорому часі буде трошки підкорегована дана система, та з'явиться можливість проводити маштабні ГРП між державними та неофіційними організаціями , щоб гравця після вбивства не телепортувало в ДКВС. В разі внесення певних змін в цю систему - гравців буде повідомлено.

Дякую за ваше звернення , візьмемо його до уваги. Гарної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі