Важливо Міністерство Охорони Здоров'я | Система ''Назад додому''

Станіслав Навроцький

Старожила UKRAINE GTA
Тех. Підтримка
Реєстрування
20 Лют 2023
Дописи
302
Реакції
440
Бали
478

1786955876688.png

Система ''Назад додому''

Умови відновлення

1. Відновленню в організації підлягають тільки ті працівники, які перед звільненням мали не менше 4 рангу;
2. Відновлення в організацію заборонено, якщо з моменту звільнення за власним бажанням минуло більше двох тижнів (14 днів);
3. Відновлення в організацію проводиться на одну посаду нижче попередньої (тобто якщо у вас був 5 ранг, то при поверненні буде 4).

ЗРАЗОК ПОДАЧІ РАПОРТУ
Головному лікарю
Станіславу Коломойському
Від: [Прізвище Ім’я]

РАПОРТ

Прошу розглянути можливість мого відновлення в лікарню на посаду [бажана посада] після попереднього звільнення. Готовий(а) знову виконувати свої обов’язки в повному обсязі, дотримуючись внутрішнього статуту та наказів керівництва. Маю досвід служби, належне ставлення до дисципліни та бажання працювати на благо організації. До рапорта додаю:
Трудова книга:

УВАГА!

При неправильній подачі рапорту - відмова

Реєстрування
10 Кві 2026
Дописи
20
Реакції
8
Бали
8
Прошу розглянути можливість мого відновлення в лікарню на посаду [Терапевт] після попереднього звільнення. Готовий(а) знову виконувати свої обов’язки в повному обсязі, дотримуючись внутрішнього статуту та наказів керівництва. Маю досвід служби, належне ставлення до дисципліни та бажання працювати на благо організації. До рапорта додаю:
Трудова книга: https://files.fm/u/6xuyyw9fechrnu46

Іван Ютіш

Козак
Реєстрування
20 Лип 2026
Дописи
11
Реакції
11
Бали
8
Вітаю! Відмовлено,ви повинні були звільнитися по ЗВБ

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі