Відмовлено Мірай Соната Нао Соната Лаглес вайт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Кві 2026
Дописи
28
Реакції
11
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Дима Лаванда

2. Нікнейм порушника: Мірай Соната, Нао Соната, Лаглес Вайт
3. Назва організації порушника: НПУ К
4. Суть скарги: Дані преставники влади користуючись своєю недоторканістю на мою думку є бандитами а не копами. Так як за час моєї гри дані персони постійно на сервері порушують, підрізають фрапси, підставляють людей, після чого люди опиняються у складних ситуаціях.
Прошу вас переглянути форум скарги на даних копів їх порушення, а також порушення правил серверу де адміністрація чомусь, або випадково не звертає уваги на це. Колективне звернення яке було не раз зроблено Адм неоф, Адм Держ видавали покарання неоф гравцям максимально, а Держ.орг
помякшенно. Зверніть увагу на те що вони перші спровоковюють конфлікт і таким чином неоф.орг йти на порушення. За час моєї гри я побачив некомпентентність офіцерів, куча порушеннь коли нема Адм в ночі від копів, а також копів які беруть на себе роль, ,,вони тут влада а ми всі 2*0 клановці та картель. Таким чином гравців скоро пересадять по банять і будут поліцейські грати самі, а ми вимушенні будемо не донатити в гру, не допомагати у розвитку українізації, не допомагати гравцям, а піти туди де нас почують та будуть поважати наші права зпираючись на закон Ukraine GTA.
З повагою до Вас О.Галицький та ГА, Дмитро Лаванда
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1). тут постійні переслідування без номерних знаків та чекають біля мого будинку видають штрафи які не мають відношення до номерних знаків та в такій кількоаасті що аж буває невистачає баліка. А також на вокзалаї та в зелених зонах, коли стоїш в афк.
2).ось
6. Дата порушення: 20.06.26

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
794
Реакції
451
Бали
123
Вітаю
Відсутні тайм коди.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі