Схвалено " Міса Амане,Максим Крайзен, Влад Вінстон" / "ДМ в ЗЗ, нонрп "Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
1. Нікнейм гравця: Максим Крайзен, Влад Вінстон, Міса Амане
2. Особистий нікнейм: Антон Гаращенко
3. Клан порушника: ТОХІС
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: ні
5. Суть скарги: під час несення служби у м.Харків громадянка Міса Амане керуючи авто Лексус номерний знак ТО7585КС здійснила ДТП врізалась в патрульний авто, після чого я підійшов та попросив документи, вона надала документи але без відігровки чим здійснила нонрп дії 7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії., далі мною було перевірено по базі данних через службовий планшет та вставновлено що данна особа перебуває в розшуку і я прийняв рішення її затримати. Під час затримання громадянин Максим Крайзен та Влад Вінстон не відігравши зброю чим здійснили нонрп дії 7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії здійснили вистріли з автоматичної зброї в мою сторону чим здійснили дм в зз при цьому що рядом було двоє моїх співробітника
7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
Примітка 1: Зелена зона - це будь-яке місце великого скупчення гравців, а також це місця робіт, хоббі, будівель фракцій, ЗАГСу, автосалонів/СТО/Тюнінгу. Під будівлєю мається на увазі, сама будівля(інтер'єр) та місцевість навколо неї.
Примітка 2: Дозволено відкривати вогонь якщо по вам відкрили перший вогонь.

6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 13.06.2023

Останнє редагування:
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
18
Реакції
9
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Максим Крайзен, Влад Вінстон, Міса Амане
2. Особистий нікнейм: Антон Гаращенко
3. Клан порушника: ТОХІС
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: ні
5. Суть скарги: під час несення служби у м.Харків громадянка Міса Амане керуючи авто Лексус номерний знак ТО7585КС здійснила ДТП врізалась в патрульний авто, після чого я підійшов та попросив документи, вона надала документи але без відігровки чим здійснила нонрп дії 7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії., далі мною було перевірено по базі данних через службовий планшет та вставновлено що данна особа перебуває в розшуку і я прийняв рішення її затримати. Під час затримання громадянин Максим Крайзен та Влад Вінстон не відігравши зброю чим здійснили нонрп дії 7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії здійснили вистріли з автоматичної зброї в мою сторону чим здійснили дм в зз при цьому що рядом було двоє моїх співробітника
7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
Примітка 1: Зелена зона - це будь-яке місце великого скупчення гравців, а також це місця робіт, хоббі, будівель фракцій, ЗАГСу, автосалонів/СТО/Тюнінгу. Під будівлєю мається на увазі, сама будівля(інтер'єр) та місцевість навколо неї.
Примітка 2: Дозволено відкривати вогонь якщо по вам відкрили перший вогонь.

6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 13.06.2023
Від Міси Амане немає нон рп, оскільки РП відігровок передачі нею документів не було, ви не могли дізнатись хто вона та шукати по базі данних. Тому нон рп є у вас.
Стосовно мене, то на откаті чутно що я "дістав..." а продовження через лаги не чутно.

Останнє редагування:

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Вітаю шановний гравець, передаю скаргу ГА.

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.
Гравці отримають покарання:

Максим Крайзен - 7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
Влад Вінстон - 7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі