- Реєстрування
- 23 Гру 2022
- Дописи
- 1,567
- Реакції
- 1,033
- Бали
- 213
1. Містер Ввік
2. Влад Уайт
3. OPG-GROZA
4. DEVILS
5. Я вже неодноразово бачу, як клан OPG-GROZA багаторазово порушує правила сервера.
Я вимагаю, щоб їм зняли РП статус, клан DEVILS одразу ж об'являє їм війну.
Я стояв біля лікарні (на скріншоті видно повідомлення: "Ви залишили зелену зону"), але по мапі зелена зона там також є.
Під'їзджає дві повні машини по 4 людини, оточують мене, виходить гравець з нікнеймом "Містер Ввік" та "Максон Гроза".
Без RP відігровки "Дістав зброю та зняв з запобіжника" одразу починають по мені стріляти.
На скріншоті видно, що вбив мене саме Містер Ввік, але стріляли вони двоє.
Вчора на них вже подавали скаргу за DM ZZ, їм дали покарання в вигляді КПЗ.
(посилання на скаргу: Тиць).
Але я не бачу, щоб проти клану "OPG-GROZA" адміністрація приймала якісь міри, що мене дуже обурює.
6. Докази:
7. 21.04.2023
2. Влад Уайт
3. OPG-GROZA
4. DEVILS
5. Я вже неодноразово бачу, як клан OPG-GROZA багаторазово порушує правила сервера.
Я вимагаю, щоб їм зняли РП статус, клан DEVILS одразу ж об'являє їм війну.
Я стояв біля лікарні (на скріншоті видно повідомлення: "Ви залишили зелену зону"), але по мапі зелена зона там також є.
Під'їзджає дві повні машини по 4 людини, оточують мене, виходить гравець з нікнеймом "Містер Ввік" та "Максон Гроза".
Без RP відігровки "Дістав зброю та зняв з запобіжника" одразу починають по мені стріляти.
На скріншоті видно, що вбив мене саме Містер Ввік, але стріляли вони двоє.
Вчора на них вже подавали скаргу за DM ZZ, їм дали покарання в вигляді КПЗ.
(посилання на скаргу: Тиць).
Але я не бачу, щоб проти клану "OPG-GROZA" адміністрація приймала якісь міри, що мене дуже обурює.
6. Докази:
7. 21.04.2023