Розглянуто Міська Рада м.Дніпро // Порушення статуту МР Д лідером та О/С

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гліб Хліманцов

Директор Східної України
Реєстрування
7 Вер 2023
Дописи
393
Реакції
364
Бали
108
1. Нікнейм гравця: Олег Дефо #91517, Метью Дефо #6541, Тома Дефо #86161
2. Особистий нікнейм: Ітачі Хліманцов
3. Суть скарги: Перед цим за кілька днів до цього я же приїджав у МР Д, мене так само прожинали з приміщення. У данній ситуації я намагався догнати працівника НПУ Д який порушив ПДР та запитати чому він це зробив, я не міг догнати його на ланосі, але через декілька хвилин я побачив його автівку біля МР Д, я зайшов, через деякі обставини вирішив трохи послідкувати за тим, що відбувається у МР Д. Працівник НПУ запитав що я тут роблю, якщо я прийшов не на набір, то щоб я залишив територію МР Д, я запитав чому я повинен це зробити, мені почали казати що це є червоною зоною, ми трохи поспілкувалися тому що я знав що ніякої червоної зони там немає, післля того як працівники МР Д також сказали що там є червона зона, я виріший вийти на подвір'я та відкрити форум, щоб переконатися чи дійсно там є червона зона. Працівники МР Д обманули мене, я повернувся щоб дізнатися чому я не маю право знаходитись у публічному місці (зеленій зоні), на що працівник МР Д відповів мені, що мене тільки що вивела поліція, але поліція спиралася на слова сказані працівником МР Д,.. тому це можна вважати пустими словами. Працівник МР Д Олег Дефо почав цілитися в мене зброєю, але швидко передумав, я ще раз задав питання чому я не можу знаходитися у будівлі МР Д, після цього працівник почав ігнорувати мене, порушуючи статут МР Д, після цього лідер МР Д Метью Дефо сказав працівникам стати біля двері і звернувся до мене зі словами "шановний що хочете", я сказав йому що хочу почути відповідь на поставлене мною запитання до працівника МР Д, після чого лідер МР Д сказав "мої співробітники мають повне право вам не відповідати", тобто лідер дозволяє співробітникам порушувати пункт 2.1 статута МР Д, а саме "2.1 Кожен працівник міської ради зобов'язаний реагувати на питання громадян.", а це вже халатність на посаді лідера. Йдемо далі, лідер МР Д сказав мені що у будівлі МР Д заборонено знаходитись без причини, коли я запитав чи затверджено це офіційно, лідер відповів мені щоб я покинув територію і він не буде мені нічого доказувати, тим самим порушив статут МР Д 2.1, після цього лідер почав казати мені що виведе мене силою, ігноруючи мій запит до співробітника МР Д відповісти на поставлене йому питання, цим самим показуючи що він не є стресостійким, далі можна ще раз почути "мої співробітники мають повне право вам не відповідати" від лідера, лідер знову дозволяє порушити статут МР Д. Після цього співробітник МР Д Тома Дефо взяв мене в кайданки та вивів на вулицю, після цього він відіграв "взяв людину за руку та повів за собою", але вже через через 15 секунд я біжав у стінку поки він брав СТЗ, якщо у нього руки не 50 метрів у довжину, то це NonRP Дії, я запитав куди мене везуть, Тома Дефо проігнорував запитання, в цьому можна переконатися почувши відповідь на наступне питання, яке було задано мною через декілька секунд, працівник почав вивозити мене за межі міста, коли я ще раз задав питання куди мене везуть, я почув у відповідь "вам це знать не обязательно". Він вивіз мене майже до повороту на ВЧ, коли я попросив його показати посвідчення, він зупинив СТЗ, та не відіграв що витягнув мене з авто, NonRP Дії, на моє питання з посвідченням він відповів "я не маю показувати вам своє посвідчення шановний", після цього зняв кайданки, та коли я писав йому в чат, він вирішив залишити мене в полі, я відкрив вогонь по його авто, причиною послугували його дії, тому це не є ДМ(FD), я помер та вирішив поїхати до МР Д, так як мене вбили, я не можу пам'ятати усе що було до цього у МР Д та з даним співробітником, також я його не знаю, тому що мене вбили і я не можу знати його, так як вбили мене на дорозі за містом, а я повернувся у МР Д, це не є RK. Коли Тома Дефо зайшов у МР Д, він одразу почав спілкуватися зі мною, хоча він тільки що вбив мене і не може знати мене. Тома Дефо натякнув на те що вбив мене, сказавши "Шановний ви шо, вам першого разу не хватало?", а це на мою думку вже є PG. Я як РП гравець далі відігрую що я тут перший раз, після цього вийшов лідер МР Д та почав звертатися до мене на ти, погрожувати мені СБУшниками, МГшити називаючи моє ім'я, хоча я не представлявся та не називав своє ім'я, також лідер вживав речення "я казав в оффтоп", що також є MG, після цього до мене почав казати Тома Дефо, також називаючи моє ім'я, потім Тома Дефо ще раз нагадує що вивозив мене за місто порушуючи статут та вбив, після цього я вийшов на вулицю та почав відігрувати що мені стало нудно(тошно).

4. Докази (скріншот/відео): тик
Статут МР Д (посилання)

timecodes:
08:53 - Олег Дефо #91517. Розмовляє через двері, PG. PowerGaming - перевищення своїх реальних можливостей у грі.

08:53 - Олег Дефо #91517. Порушення статуту МР Д 3.3 Заборонено зухвало себе вести і порушувати правила статуту.
Примітка: ЗУХВАЛИЙ - Який не виявляє належної поваги, пошани до кого-, чого-небудь. В данному випадку речення "тут два тіпа поприїджало".

10:05-10:25 - Олег Дефо #91517. Порушення статуту МР Д "2.1 Кожен працівник міської ради зобов'язаний реагувати на питання громадян."

10:55-11:08 - Метью Дефо #6541. Халатне ставлення лідера до своїх обов'язків, дозволяє працівникам порушувати статут МР Д.
У правилах лідерів написано:
2.1 Лідер - це особа фракції, зобов'язаний поводитися належним чином лідеру і подавати приклад підлеглим.
2.7 Лідер зобов'язаний повністю контролювати свій склад, карати порушників правил сервера або RolePlay процесу. Лідер несе відповідальність за кожного співробітника своєї організації.

13:15 - Метью Дефо #6541. Почув мої слова через закриті двері та вийшов відповісти, PG. PowerGaming - перевищення своїх реальних можливостей у грі.

14:27 - Тома Дефо #86161. NonRP Дії.

15:25 - Тома Дефо #86161. Порушення статуту МР Д "2.1 Кожен працівник міської ради зобов'язаний реагувати на питання громадян." + "3.2 Заборонено піддавати зниженню репутації міської ради." + "3.3 Заборонено зухвало себе вести і порушувати правила статуту." + "3.4 Заборонено покидати мерію без дозволу старшого складу."

16:58 - Тома Дефо #86161. Порушення статуту МР Д "3.16 Заборонено перевищувати повноваження.", вивозить мене за місто, замість того щоб відвезти до НПУ, та на запитання "куди мене везуть" відповів "вам це знать не обязательно"

17:38 - Тома Дефо #86161. NonRP Дії.

21:48 - Тома Дефо #86161. Вбив мене і через декілька хвилин натякає на те що тільки що мене вбив, PG. PowerGaming - перевищення своїх реальних можливостей у грі.

22:04-22:19 - Метью Дефо #6541. Порушення правил лідерів 1.2 та 1.5 та MG
1.2. Лідер зобов'язаний дотримуватися офіційно-ділового стилю в грі, а також у листуванні на форумі;
1.5. Лідер не повинен проявляти агресію в грі (крім IC ситуацій);
MG - Називав мій нік, казав "я казав в оффтоп"

22:40 - Тома Дефо #86161. MG, Називав мій нік

21:48 - Тома Дефо #86161. Вбив мене і знову натякає на те що тільки що мене вбив, PG. PowerGaming - перевищення своїх реальних можливостей у грі.

5. Дата порушення: 14.09.2024

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
Переношу вашу скаргу у відповідний розділ!
На розгляді .

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
Вітаю.

Лідер - отримає попередження та з ним буде проведена бесіда.
Працівники МР м.Дніпра - отримають догану за порушення статуту.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі