Розглянуто Міський голова м.Харків Денис Скай(раніше Морозов) Скарга на проф. непридатність.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Радонежский

Голова ГО "Народна самооборона"
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
118
Реакції
115
Бали
46
1. Деніс Скай ( Морозов)
2. Артемка Радонежський
3. Суть скарги (оновлено)

Прохання розглянути скаргу Alexandr Volk

До суті. голова міськради м.Харкова особа котра як кажуть прийшла по блату та прикривається деякими адмінами гри, по суті уявила себе суперменом якому все зійде з рук, бо в нього (дружбан в адміністрації).
Людина повністю не компетентна в справах займаної посади та законах України в цілому. На все, що людина спромоглася це вкрасти з 1-го сервера сайт і нашою допомогою його переробити.( але то таке). Особа плює на статут своєї ж організації та проєкту в цілому. Почнемо з малку. Людина не знаходиться постійно на своєму робочому місці в робочий час. (бо більшість часу проводить на б.у. ринку як перекуп або фармом ЗП з приятелями з міськради "на віллі") Ігнорує всі прохання співробітників і підлеглих. Не проводить перевірок держорганізацій. Не готує законопроєкт та не вислуховує законопроєкт співробітників. З порушеннями проводить відбір осіб до міськради. Користується блатом в призначенні на посади. Також грубо порушуючи правила проекту, а саме спілкування з представниками ОПГ не маючи при цьому відповідної біографії. Порушення статуту по типу не бігати не стрибати і так далі то взагалі мовчу.
Що до моєї скарги.
Я пройшов відбір на посаду міністра МВС ще при попередньому мері Картьє та був по новому прийнятий на посаду паном Денисом. В перші дні я допомагав йому з сайтом та підгонкою законів України під проєкт. Далі займався своїми справами. Підготував законопроєкт про створення екстреної групи під очоленням міністру МВС, але він був відхилений. Потім з Керівниками НПУ СБУ ДКВС та ЗСУ розробили план боротьби зі злочинністю, а саме викрадення авто та незаконним обігом зброї. Створивши постійне чергування груп на БП та пересувних патрулях, як нічних, так і денних. Мною була написана біографія Бед Копа. За для змоги спілкування з представниками ОПГ, що по суті пішло на користь так як більшість лідерів кланів почали з нами домовлятися та просити миру.
Під час виконання своїх завдань я постійно зустрічав мера який займався веселощами (приїжджаючи на БП) та заважаючи проводити спецоперацію. і багато іншого. На постійні мої зауваження, що до своєї роботи (точніше її не виконання) Реагував зі злістю та зухвалістю. Тому всі нормальні співробітники звільнилися або на стадії звільнення. Що до мене то 22.02.23 пан Денис коли займався дуже важливою справою, а саме Просив у людей грошей (хто скільки зможе) з колегою з мерії за для тюнінгу Смарта. Говорить, а звільнімо Радонежського по приколу. Мабуть, забувся що знаходиться в загальному чаті в діскорд зі мною. Я одразу перейшов приват з питаннями, на що отримав відповідь, що я всіх заї...в. і так далі. Скрін розмови надаю. Далі після моєї скарги що до звільнення пан Денис надає брехливі ствердження, що я звільнений через прогули. Хоча пан мер, мабуть, не знає, що в проєкт дозволено мати 7 днів відгулу якщо ти пропрацював 30 змін. А саме я особисто взяв 3 дні відгулу на момент х-2.
На мою скаргу моментально відповідає пан Дмитро Юрченко зі словами цитую
"Переглянув скаргу і виношу наступний вердикт!
Лідеру не сподобалась ваша праця, також ваші прогули й так далі, тому я не бачу порушень зі сторони лідера! Лідер має повне право на звільнення якщо співробітник не виконую свою працю!"
Тобто лідер набуває у нас статус супермена та може робити будь-що без надання доказів даним словам. Пізніше я пишу скаргу на пана Юрченка і мені відповідає пан Максим Деревлюк. Цитую "
Доброго дня.

Ви займали посаду Міністра МВС. За словами лідера Мерії та лідерів структур МВС з вашої сторони не було активності, саме тому лідер фракції прийняв рішення вас зняти на що має повне право.

Якщо ви маєте конкретні претензії в сторону лідера залишіть скаргу на нього. В даній ситуації порушень зі сторони Заступника головного слідкуючого за державними організаціями не було виявлено.

Відмова."
Я тут же зв'язуюсь з паном Дрогбою лідером НПУ чи він давав якісь коментарі по цьому випадку. На що отримую категоричну відповідь. А саме " Зі мною ніхто на цю тему не говорив і тим паче з адміністрації" Аналогічну відповідь я почув від хлопців з СБУ. То, що виходить. Адміністрація не розібравшись виносить рішення та скасовує скаргу! Чи то по просту прикриває своїх? Мені взагалі не зрозуміла ця система. Чому на 1му сервері за (кумівство і братерство ) майже не чули, а на 2му це нормальна ситуація.

Тому виходячи з даної ситуації, я створюю робочу групу з людей які не задоволені владою, а в основному паном мером. Та завтра проводимо мітинг ПРО НЕДОВІРУ влади. Та будемо вимагати імпічменту міського голови. Та надалі змінення системи обирання міського голови з типу (поставимо свого) на тип Виборча система з голосуванням за кандидатів та дебатами між лідерами.
Дякую за увагу. Слава Україні!

Оновлено.
Сьогодні під час офіційного мирного мітингу пан "недо мер" вводить військовий стан в 16-45 з грубим порушенням закону, та викликає СБУ НПУ та ЗСУ на мирних мітингарів котрі стояли під меріє. Більшість людей було затримано з кричущими порушеннями. Навіть співробітники ЗСУ переходили на бік народу та були проти такого свавілля мера.

Вкладення

• 02b204cb82d5cacb3542f57c7daabec8 (1).jpg
    02b204cb82d5cacb3542f57c7daabec8 (1).jpg
    283.6 Кб · Перегляди: 101
Останнє редагування:

Дмитро Юрченко

03 | Східна Україна - Адміністратор - ГС Держ
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
226
Реакції
89
Бали
33
Переглянув вашу скаргу і виношу наступний вердикт:
Лідер получив догану за порушення правил Лідерів також буде проведена строга розмова!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі