Схвалено Міха Грек РП Бшографія Bad-Cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Грек

Бездомний
Реєстрування
12 Лис 2023
Дописи
57
Реакції
59
Бали
23
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Грек Міха Назарієвич
Стать: Чоловіча
Мати - Гвалина Греківна
Батько - Назар Грек
Зріст та вага: Зріст - 194 см; Вага - 90 кг.
Дата народження: 20.11.1998
Вік: 25 роки
Місце народження: Україна, Луцьк
Національність: Українець
Місце проживання: Київ
Захоплення: Спорт, плавання , компютерні ігри
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Хакі
Зачіска: коротка довжинна волосся
Відмітні знаки: немає

Розділ 1: Дитинство і сім'я​

Мене звати Міха Грек. Знаю, що люди, з якими я стикаюся на службі, навряд чи чули про мене щось хороше. Історія моя така ж, як і в багатьох хлопців, що виросли у звичайних сім'ях робітників. Народився я у Луцьку, у невеличкому районі з однотипними будинками, де всі знали одне одного, а діти грали у футбол на майданчиках із вибитими плитами. Знаєте, це було класне дитинство, але дуже просте, без великих можливостей, зате з такими цінностями, які залишаються на все життя.

Моя мама, Галина Греківна, працювала медсестрою в районній лікарні. Вона завжди була зразком людяності, доброти і жертовності. На роботі її поважали всі – і лікарі, і пацієнти. А вдома вона була ніжною мамою, яка готова була вислухати і допомогти, навіть коли поверталася після важкої зміни. Я був її гордістю, і вона вклала в мене все, що могла. Мама завжди говорила, що людина повинна допомагати іншим, що життя – це не просто робота і гроші, а насамперед людяність.

Батько, Назарій Грек, був чоловіком строгим і справедливим. Він працював водієм трамвая, щодня мав справу з різними людьми, і це, мабуть, навчило його терплячості та витримки. Коли я був дитиною, він часто брав мене на роботу, показував місто з кабіни водія і розповідав про своїх пасажирів. «Міша, пам'ятай, головне – це залишатися людиною, що б ти не робив у житті», – повторював він.

Завдяки батькам я ріс з уявленням, що чесність і працьовитість – це основа життя. У нашій родині цінували кожну копійку, економили на всьому, але ніколи не втрачали самоповаги.

Розділ 2: Юність і захоплення спортом​

У дитинстві я завжди тягнувся до спорту. Ми з хлопцями ганяли м'яча на подвір'ї з ранку до вечора, а на уроках фізкультури я був одним із найкращих. У футболі я бачив свій шлях, хотів колись стати гравцем серйозної команди. У школі мене помітили, і я почав тренуватися в місцевій команді, навіть виступав на міських змаганнях.

Але потім я травмував коліно. Дрібниця, здавалося б, але вона змінила все. Після цього я зрозумів, що професійний футбол – це не для мене. Довелося знайти інше заняття. Тоді я спробував бокс – для мене це стало чимось на кшталт терапії. Бокс допомагав тримати себе в формі, розвивав силу духу, навчив контролювати емоції і дати собі раду навіть у важких ситуаціях. Спорт завжди був важливою частиною мого життя, і він став тим, що дозволяло триматися на плаву, коли життя ставало важким.

Розділ 3: Вибір професії та розчарування в ідеалах​

Після школи я довго думав, ким хочу бути. Моє покоління завжди було на роздоріжжі: заробити нормальні гроші у нас можна було хіба що десь за кордоном. Мене, щоправда, тягнуло залишитися тут, вдома. Тоді я і вирішив вступити до Львівського університету внутрішніх справ. Це було дещо спонтанне рішення – батьки сказали, що професія поліцейського завжди буде потрібна, та й служба може принести стабільність. Я думав, що стану офіцером, який служить справедливості, і зможу якось змінити світ на краще. Я вірив, що ця професія є шляхетною.

Але мої ілюзії розбилися, коли я побачив, як насправді влаштована система. У нас викладали чудові речі: криміналістику, юриспруденцію, психологію – все, що мало б зробити нас хорошими офіцерами. Проте одночасно я бачив, як старші колеги натякали на інше: не все вирішується законом, і справедливість часто поступається практичності. Під час стажування я бачив, як працюють поліцейські: не всі були корумпованими, але деякі явно грали не за правилами.

Після випуску мене призначили інспектором дорожньої поліції. Це була перша робота, якою я пишався, але й перша, де я зрозумів, наскільки брудним може бути це середовище.

Розділ 4: Перші «подяки» і рішення взяти хабар​

Моя зарплата була мізерною. Коли я почав працювати, зрозумів, що мені ледве вистачає грошей на оренду житла, комунальні та харчування. Батьки також потребували допомоги, і я намагався підтримати їх, наскільки міг. І ось в якийсь момент один із водіїв, якого я зупинив за перевищення швидкості, запропонував «вирішити питання» грошима.

Спочатку я відмовився. Але згодом це стало відбуватися частіше. Інші колеги говорили мені: «Мішо, ти що, не розумієш? Вони самі пропонують. Вони знають, що так простіше і швидше. Це їхній вибір, а ти просто береш те, що тобі пропонують».

Моя перша думка була: «Це не по-чесному». Але потім я задумався: а чому я повинен бути чесним, коли система навколо мене – корумпована? Усі інші користуються своїм становищем, заробляють на житло, на відпочинок, на забезпечення родини, а я залишаюся ні з чим. Десь у глибині душі я знав, що це неправильно, але з іншого боку, я бачив, як інші люди, навіть хороші люди, так само роблять вибір на користь своєї вигоди. І одного разу я взяв цей «подарунок» – дрібну суму, яка допомогла вирішити нагальні потреби.

Розділ 5: Стати «бед копом»​

Після того першого разу рішення брати хабарі стало легше. Я знав, що колеги роблять те саме, і навіть став отримувати за це схвалення. Люди швидко почали розуміти, що «Грек – не принциповий», і це тільки полегшувало справу. Від водіїв я отримував дрібні суми, але згодом став брати більше, закриваючи очі на більш серйозні порушення. У мене з'явився якийсь імідж, і мене навіть почали називати «бед коп».

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Подайте заявку на отримання ролі за ось цим [посиланням]

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі