Зачинено Міша Ведмідь | Без підставне зняття з посади [Виключно до Керівника UG]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,224
Реакції
1,168
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Міша Ведмідь
  2. Особистий нікнейм: Олександр Юрчишин
  3. Суть скарги: Учора близько о 23:22 мене було призначено на посаду Ігрового Помічника, після отримання ролей в грі , я був приступив до виконання обовʼязків. Коли на сервері було все спокійно, я зняв одне маленьке відео на платформу Tik Tok, де адмін інформації не було, сьогодні вночі десь о четвертій ранку ЗГА надсилає відео та тегає мене, я йому десь о 07:30 відповів, після сього поїхав на роботу, декілька хвилин тому я заходжу в телеграм та бачу що в мене немає груп, після чого дізнаюсь що я був знятий з посади ІП по причині «Втрата довіри». Прошу, Вас, Пане Галицький, розібрати ситуацію та якщо з моєї сторони дійсно не було порушення, відновити назад на посаду Ігрового Помічника.
Скарга адресована безпосередньо керівнику проекту, а отже її розгляд з боку ЗГА є неприпустимим. У разі, якщо ЗГА візьме на себе повноваження розглядати скаргу, це може свідчити про неналежне розуміння своїх обов’язків, перевищення посадових повноважень та непрофесійний підхід. Подібні дії можна розцінювати як прояв некомпетентності, халатного ставлення до службових обов’язків та ознаку невідповідності займаній посаді.
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відео яке було опубліковано в Tik Tok, стосовно де мене зняли доказів немає
  2. Дата походження: 30.09.2025

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі