- Реєстрування
- 5 Жов 2022
- Дописи
- 1,337
- Реакції
- 676
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: Міша Ведмідь
- Особистий нікнейм: Марк Кант
Шановний керівнику Олег Галицький!
Звертаюся повторно з приводу моєї попередньої скарги на дії адміністратора ЗГА — Міші Ведмедя. У відповіді від адміністратора було зазначено: що всі скарги на NonRP NickName розглядаються індивідуально; що мої скарги будуть перерозглянуті протягом 48 годин; що гравцям буде надано попередження на зміну NickName протягом 7 днів.
Однак станом на сьогодні (03.10.2025, 02:52 за київським часом) вже пройшло 4 дні 1 година 47 хвилин з моменту відповіді адміністратора, але жодна з моїх скарг так і не була фактично переглянута, а гравці не отримали відповідних попереджень. Це свідчить про невиконання власних обіцянок адміністратора та ігнорування положень пункту 3.4 правил UKRAINE GTA. Наголошую, що аналогічні скарги від інших гравців розглядалися та призводили до реальних санкцій (приклади: Скарга від іншого гравця, яка була схвалена). Це підтверджує наявність подвійних стандартів у прийнятті рішень.
Таким чином, вважаю, що: 1. Адміністратор ЗГА — Міша Ведмідь не виконав обіцяний перегляд скарг протягом 48 годин. 2. Його дії можуть свідчити про формальне закриття справи без належного розгляду. 3. Порушено п.3.4 правил та принцип рівності щодо застосування санкцій.
Прошу Вас:
перевірити причини невиконання обіцяного перегляду;
дати оцінку діям адміністратора ЗГА;
у разі підтвердження порушень — вжити відповідних дисциплінарних заходів; забезпечити реальний перегляд моїх скарг та винесення покарань згідно з п.3.4 правил. - Докази: моя попередня скарга; відповідь адміністратора із зобов’язанням переглянути протягом 48 годин (скріншот); приклади інших скарг, де покарання було винесено одразу.
- Дата подання: 03.10.2025