- Реєстрування
- 23 Тра 2023
- Дописи
- 2,670
- Реакції
- 1,289
- Бали
- 253
1. Нік адміністратора: Міша Ведмідь
2. Ваш нікнейм: Андрій Косик
3. Суть скарги: в законі про "Центральна Україна #01 | Процесуальний кодекс України" прописаний порядок затримання, а саме:
Стаття 11. Порядок затримання особи.
Примітка: (Спецзасіб може не застосовуватись, якщо представнику правоохороного органу на його думку, буде достатньо обмежити особу у пересуванні відповідно до чинного законодавства)
2) Ідентифікуватися як держслужбовець.
3) Провести обшук (за потреби).
4) Повідомити причину, зачитати права (правило Міранди).
5) Доставити до слідчого органу.
6) Ідентифікувати особу.
7) Реалізувати її права.
8) За потреби — провести допит, експертизу тощо.
9) Перевести до слідчого ізолятора.
В цьому пункті не правильний порядок дії, а саме тут ідеть про те що, якщо в НПУ, або ж СБУ, буде люба підстава перевірити людину на розшук, або на певні адміністративні правопорушення, наприклад: як продаж алкоголю, або наркотичних засобів. Вони можуть підбігти до людини та не встановивши її особу взяти в кайданки, наприклад: як сьогодні відбулась ситуація з центральним ринком, до мене підійшли співробітники СБУ, не встигши представити, я вже був у кайданках(в масці), тобто не встановивши мою особу та не взнавши чи я власник намету, по цьому пункту правил вони одразу можуть взяти мене у кайданки, що порушує канони РП. Щоб було правильно індифікація особи повинна проводитись в першу чергу, а не після того як людина вже у відділку, це можна зробити такими способами: запросити в людини паспорт, якщо людина відмовляється його надати, це рахується як не підкорення та вони мають повне право по базі КПК взяти в людини відбиток пальця та встановити особу. На разі після мого затримання співробітники спирались на цей пункт правил, хоча данні правила порушують канони РП, потребую у вас та ГС держ переглянути данний пункт правил.
4. Докази: КЛАЦ
5. Дата: 23.10.2025
2. Ваш нікнейм: Андрій Косик
3. Суть скарги: в законі про "Центральна Україна #01 | Процесуальний кодекс України" прописаний порядок затримання, а саме:
Стаття 11. Порядок затримання особи.
Частина 1 — без ордера
1) Одягнути наручники.Примітка: (Спецзасіб може не застосовуватись, якщо представнику правоохороного органу на його думку, буде достатньо обмежити особу у пересуванні відповідно до чинного законодавства)
2) Ідентифікуватися як держслужбовець.
3) Провести обшук (за потреби).
4) Повідомити причину, зачитати права (правило Міранди).
5) Доставити до слідчого органу.
6) Ідентифікувати особу.
7) Реалізувати її права.
8) За потреби — провести допит, експертизу тощо.
9) Перевести до слідчого ізолятора.
В цьому пункті не правильний порядок дії, а саме тут ідеть про те що, якщо в НПУ, або ж СБУ, буде люба підстава перевірити людину на розшук, або на певні адміністративні правопорушення, наприклад: як продаж алкоголю, або наркотичних засобів. Вони можуть підбігти до людини та не встановивши її особу взяти в кайданки, наприклад: як сьогодні відбулась ситуація з центральним ринком, до мене підійшли співробітники СБУ, не встигши представити, я вже був у кайданках(в масці), тобто не встановивши мою особу та не взнавши чи я власник намету, по цьому пункту правил вони одразу можуть взяти мене у кайданки, що порушує канони РП. Щоб було правильно індифікація особи повинна проводитись в першу чергу, а не після того як людина вже у відділку, це можна зробити такими способами: запросити в людини паспорт, якщо людина відмовляється його надати, це рахується як не підкорення та вони мають повне право по базі КПК взяти в людини відбиток пальця та встановити особу. На разі після мого затримання співробітники спирались на цей пункт правил, хоча данні правила порушують канони РП, потребую у вас та ГС держ переглянути данний пункт правил.
4. Докази: КЛАЦ
5. Дата: 23.10.2025
Останнє редагування: