Роман Заєць ❄️
Добре, що п'ятниця сьогодні, а не завтра, як вчора
1. Нікнейм гравця: Міша Літвінка [202272]
2. Особистий нікнейм: Роман Заєць [1798]
3. Клан порушника: N1NTENDO
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: за 7 хвилин до того як мала злетіти квартира почав бігати і питати "А чого ти сюди приїхав", на що я не відповідав, потім я сів в машину і він провокативно почав по одному вистрілу стіляти в мою машину. Після чергового питання я відповів "Бо захотів", він сів в машину і задавив мене.
1.8.1. Заборонений будь-який вид "DM" (DeathMatch) менше ніж за 10 хвилин до зльоту та під час. | Бан 3-7 днів (може бути застосовано більший / менший термін)
1.10. Заборонено "DB" на зльоті. | Варн або Бан на 3-7 дні
1.14. Заборонено використовувати скін "Сус", "Школяр". | Респавн / Деморган до 30 хвилин
6. Докази (скриншот/відео): Тиць (
)
0:53 - двічі стріляє в машину
2:08 - сідає в машину і давить
7. Дата порушення: 13.11.2025
2. Особистий нікнейм: Роман Заєць [1798]
3. Клан порушника: N1NTENDO
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: за 7 хвилин до того як мала злетіти квартира почав бігати і питати "А чого ти сюди приїхав", на що я не відповідав, потім я сів в машину і він провокативно почав по одному вистрілу стіляти в мою машину. Після чергового питання я відповів "Бо захотів", він сів в машину і задавив мене.
1.8.1. Заборонений будь-який вид "DM" (DeathMatch) менше ніж за 10 хвилин до зльоту та під час. | Бан 3-7 днів (може бути застосовано більший / менший термін)
1.10. Заборонено "DB" на зльоті. | Варн або Бан на 3-7 дні
1.14. Заборонено використовувати скін "Сус", "Школяр". | Респавн / Деморган до 30 хвилин
6. Докази (скриншот/відео): Тиць (
0:53 - двічі стріляє в машину
2:08 - сідає в машину і давить
7. Дата порушення: 13.11.2025