Розглянуто Міша Літер // вийшов під час затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Кетсу ♡

Бродяга | 05
Активний гравець
Реєстрування
30 Гру 2023
Дописи
662
Реакції
356
Бали
68
Адреса
Псіхбальніца
  1. Нікнейм гравця: Міша Літер
  2. Особистий нікнейм: Олександр Кетсу
  3. Суть скарги: Розкажу все по порядку, декілька днів назад, а саме 14.01.2024, я зустрів Вітто Скалетто та Мішу Літтер, я їм пояснив що не можна знаходитись на вулиці в коменданьську годину, після цього на наступний день бачу як вони знову їдуть, вони зупиняються і починають кричати "Саша Сашенька", Дальше я хочу забрати Вітто Скалетто в кайданки я це зробив Успішно, але його дружки мене розстріляли включаючи Мішу Літер, Так от десь через 30 хвилин ми знову бачимо цю машину, ми зупиняємо її та починаємо їх обстрілювати, після чого мене вбили але мій друг, Едогава взяв Мішу літер в кайданки, ми привели його в КПЗ після чого він почав, відігрувати якусь фігню в рп чат, та обзивати нас, після чого коли ми його посадили він та його дружки продовжили всіх обзивати вже в КПЗ. Прошу розглянути
  4. Тайм Коди: 0:22 підїхала машина 1:23 мене вибили 2:39 мене вбили 3:30 стою біля КПЗ біля Міші Літер 7:50 він вийшов під час затримання 9:00 неадекватна поведінка
  5. Докази (скріншот/відео): тик
  6. Дата порушення: 15.01.2024
ВИДАЛІТЬ МОЮ МИНУЛУ СКАРГУ ТАМ НЕМАЄ ТАЙМ КОДУ!!

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,993
Реакції
1,196
Бали
253
Вітаю шановний гравець
Переніс вашу скаргу у відповідний розділ та розглянув її
Гравець Міша Літер [56256] отримає покарання за: Ухід від RP - /jail 30-60 або /warn
Ви автор Олександр Кетсу [26237] отримуєте покараня за: NonRP - /jail 30-60

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі