Розглянуто Міша Мальтаро // для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Luna STSR

STSR
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
347
Реакції
215
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Міша Мальтаро
  2. Особистий нікнейм: Олександра Гройзман
  3. Суть скарги:

Шановна адміністрація!

Звертаюся до вас із проханням розглянути ситуацію, яка трапилася сьогодні з ранку, мій модератор перебував в Лабораторії. Виникла ситуація що він написав у чат слово, яке у нього не відображалось в чаті, подробніше можете ознайомитись
    тут. Даний гравець зробив скріншот коли мій модератор пробував написати якісь інші слова. І написав скаргу на форумі під назвою ОСК. Це вже рахується якісь обман адміністрації. Після чого Адміністратор Міша Мальтаро, розглянув дану скаргу та видав покарання. На мою думку, дії цього адміністратора були необґрунтованими та потребують детального аналізу.

Адміністратор видав модератору покарання, спираючись лише на два сказані слова. Хочу наголосити, що ці слова зовсім не стосувалися гравця, який ймовірно подав скаргу. Зважаючи на це, я вважаю, що рішення адміністратора є поспішним і неправомірним.

З даним гравцем в нас неодноразово відбувалися
    конфлікти, можна побачити що в даній скарзі достатньо доказів для видачі покарання, але адміністрація відмовляє скаргу ( недостатньо доказів). Цікаво як в цій скарзі може бути достатньо доказів.

Прошу:
    1. Запросити повну відеофіксацію ситуації, яка стала причиною скарги, від гравця, що її подав. Це допоможе оцінити ситуацію та переконатися, що слова не мали жодного відношення до згаданого гравця.

2. Провести бесіду з адміністратором Міша Мальтаро, аби впевнитися, що його рішення відповідало правилам на сервері.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): в скарзі
  5. Дата походження: 15.01.2025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Покарання та скарги видані/розглянуті вірно, стосовно скарги її буде перерозглянуто.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі