Зачинено М.Котигорошко//оскарження попередження// ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
387
Реакції
391
Бали
123
Нікнейм адміністратора: Максим Котигорошко

Особистий нікнейм: Олег Ломакін

Суть скарги: 22.08.2024 близько 20:30 старший склад НПУ К (10 ранг) вирішив провести тренування, шлях до території проведення тренування пролягав через місце де тривала битва за бізнес. У висновку, співробітники заїхали на дану територію, та завадили проведенню битви так як побачили що там триває перестрілка, як правоохоронний орган вони були забов'язані відреагувати. Після цього, я отримав попередження за "масові порушення зі сторони особового складу". Проте, найголовніше те, що до сих пір ніде в правилах ні серверу, ні проведення битв, дана територія не позначена як зелена зона, або територія де заборонено перебувати працівникам державних структур або іншим гравцям (тобто ніде в правилах жодного слова про цю територію мови не йде). У висновку, ні я, ні мої підлеглі не були поставлені у відомість правилами серверу про те, що дана зона відведена для битви за бізнеси, а значить - дана територія є звичайною точкою на мапі де так само триває РП процес.

Прошу зняти попередження та внести корективи до правил серверу щодо даної території.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): (лідер-група)
Дата походження: 22.08.2024

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
676
Бали
213
Вітаю, в правилах "Битв за бізнес" є пункт який забороняє перешкоджати кланам при битві,
2.1 Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес.
в даній ситуації ваш особовий склад заважали проведеню битви, ви як Лідер організації відповідаєте за свій особовий склад,
1. Лідер несе відповідальність за грубі порушення правил сервера всередині свого складу.
Вам було видано мінімальне покарання у даній ситуації!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі