Зачинено НІКІТА КАРПЕНКО для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Нікіта Карпенко
2.Григорій Ярошенко
3.Суть.Була скарга за невідігровку вилучення "Дивних Речовин "під час слідчих дій,тобіш людина сказала що вилучила а системних сповіщень не було ,і з інвентаря нічого не зникло!
Нікіта Карпенко перевірив мій інвентар і вияснив ,що я видалив з інвентарю забороненні предмети.(так видалив ,навіть не приховую)Але суть не у цьому суть у тому що вони вилуали коли вже нічого не має,це перше ось у чому питання!)Відігрують те чого нема)))До чого відповідь Нікіти Карпенко ,що ви видалили.Спочатку я видалив потім проводився обшук нічого нема то нічого нема до чого цей цирк.Тимбільше Пане Нікіта Карпенко Вам Метью не сказав ,що було два обшуки?)
Дада Було два обшуки коли вони вилучали і в мене це було в інвентарі.І ще раз коли у мене вже цього не було).Напевно збились коли снайпили стрім в тіктоці.Тому,що метью це любить.ще ми до цього теж дійдемо)
перегляньте будьласочка ще раз фрапс.(мені нічого не забороняє видаляти з інвентарю)А от їм відігрувати вирніше не відігрувати дивні речовини точно не можна)Алеж винен я тому що видалив.якби я не видалив все було би добре)...Думаю ні бо вони вилучали і коли було і нічого не відіграли і нічого не забрали доказ другого обшуку теж є,навіть не думав що він знадобиться.Дяукю.Зновуж таки бачу ,що на мене там теж скарги пишуть за злив лідера фракції.Я вас прошу це не в моїх інтересах з гарним противником дуже цікаво грати і змагатися.(тимбільше що до більшості скарг викликали і Морріса в діскорд ,щоб це все обговорити але нівкого не було часу,Метью взагалі відмовився говорити в ДС,тому злив фракції і лідера можете мені навіть не приписувати в скаргах,дякую.(мій інтерес щоб він поніс покарання таке як усі (Догана,деморган,мут)звичайні стабільні покарання мені не цікаво його зливати і тому подібне.P.S. А якщо хочете ,щоб на вас не заливали жменю скарг так робіть все нормально,ЧОГОСь я не бачу ЩОБ до МОЗ,ДКВС,ДСНС,УКР.Залізниці і інших фракцій ВРУ докапувалися скаргами. Тільки ЗСУ і НПУ.
4https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D1%8E-%D0%94%D0%B5%D1%84%D0%BE-%D1%96-%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D1%96-%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8.303247/
5.04.07.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,957
Реакції
1,820
Бали
253
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі