Розглянуто НЕЗРОЗУМІЛО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
24
Реакції
10
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Лекс Блудний
2. Нікнейм адміністратора: Ігор Київський
3. Суть скарги:

Сьогодні мій клан RIDERS отримав попередження за незареєстрований старший клан ------ https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ний-Не-зареєстрований-Ст-Склад-riders.390533/

Чому тоді в данній ситуації, яка 1 в 1 схожа з моєю скарга отримала взагалі інше рішення !??????

Тобто, мій клан вже був давно як створений і т.д. і від себе реестрацію клану я зробив. ПОЯСНІТЬ в чому різниця і чому дві різних відповіді !? На різні скарги

Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
24
Реакції
10
Бали
8
Знову ж таки, так багато скарг адміністрація схвалює щодо старшого складу, реєстрації кланів і т.д. То чому весь цей час адміністрація саме за НЕОФ не займалась цим питанням !? Не проводила розмови з лідерами !? Непопереджала ( так як багато новачків і багато хто не знає, що треба та як )

Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
24
Реакції
10
Бали
8
Цитую Вас пане : Прошу зазначити "Створення клану", тобто: Гравець створив клан, він його реєструє, і продає, після продажі інший гравець зобов'язаний подати ТІЛЬКИ реєстрацію старшого складу,

Так і я так і зробив

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Цитую Вас пане : Прошу зазначити "Створення клану", тобто: Гравець створив клан, він його реєструє, і продає, після продажі інший гравець зобов'язаний подати ТІЛЬКИ реєстрацію старшого складу,

Так і я так і зробив
Так як отримали покарання ви по моєї скарзі, пояснюю, адміністратор чітко вказав:

"Після продажі інший гравець зобов'язаний подати ТІЛЬКИ реєстрацію старшого складу"
Тобто гравець зобов'язаний подати лише звіт на реєстрацію старшого складу, а ви подали на реєстрацію клану, тобто старший склад ваш зареєстровано не було. Також ви зазначили що і ви так зробили "Так і я так і зробив" хоча ви не подавали на реєстрацію старшого складу, а це вже знову введення адміністрації в оману.

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравць.

Скаргу розглянуто коректно.
Ситуації різні.

(У випадку з кланом OFNIKY був зареєстрований клан та внесений у таблицю, що не є аналогічним до вашої ситуації.)

Зі слідкуючою адміністрацією буде проведено додаткову бесіду стосовно процесу реєстрації кланів та старшого складу.

Звертаємо увагу, що-
"Створення клану" це подача звітності про створення клану, яка фіксує факт його створення до відповідального Лідера.
"Реєстрація старшого складу клану" це окрема процедура, необхідна для затвердження старшого складу, включно з Лідером.

Щодо вашого зауваження стосовно попереджень Лідерів кланів про необхідність реєстрації старшого складу - воно є доречним і буде враховане в подальшій роботі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі