Розглянуто НЕКОМПЕТЕНТНІСТЬ / СЕРГІЙ АДЕРЛІ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Голосіївський

Легенда | Західна Україна
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
125
Реакції
118
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Адерлі
  2. Особистий нікнейм: Григорій Голосіївський
  3. Суть скарги: ГАНЬБА! Хочу звернути увагу адміністрації на вашого Сергія Адерлі та провести з ним сувору розмову ! Пан Сергій довзволяє собі вирішувати будь-які конфлікти на сервері навіть о 03:00 ночі коли ВСІ НОРМАЛЬНІ адміністратори або сплять або фармлять гроші на прибиранні снігу та не втручаються в проблеми гравців. Хочу нагадати пану Сергію , що йому за це не доплачують гроші тому я вважаю що бути активним навіть 24/7 кожен день та вирішувати проблеми гравців йому не треба ! Якщо в нього мало роботи дайте йому ДЗ робити 3000 відповідей на репорти в день! Також хочу зазначити , що пан Сергій вже старий і він займає місце молодих перспективних майбутніх адміністраторів , таких як наприклад Матвій Хелл! Тому хай йде на пенсію! Ще хочу нагадати адміністрації , що пан Сергій розіграв віллу на аукціоні хоча повинен був її вкрасти собі та передати на твінк-аккаунт! Тому ми його спіймали на брехні і за це теж треба покарання! А і ще пан Сергій не хотів в мене покупати рожевий бенклі за 85кк , що я вважаю за образу гравців ! Прошу суворо покарати а краще РП Стратити його ігрового персонажа щоб він більше не допомагав гравцям! Також ще з порушень цього адміністратора я вважаю те , що він відмовляюється блатити гравців чим заважає РП процесу! Прошу провести розслідування по цьому адміністратору за участі таких людей як: Григорій Олександрович Голосіївський Густілін , Іван Громов , Сергій Коваленко , Олександра Фатченко , Ярік Мальтаро (теж такий же як і Адерлі) та Монтіпа Коваленко! Якщо пан Іван Громов відмовить в розгляді данної скарги , я буду вважати це як згоду з тим що все вище написане є правдою ! UPD: поки писав цю скаргу побачив ще одну , що оцей пан Сергій Адерлі роздає гравцям по 500к ! Що я вважаю взагалі дурня бо гравці повинні батрачити в грі щоб заробити гроші а не веселитись !
    Гроші які зароблені не через біль та страждання - не несуть в собі вартості тому я вважаю що через дії Сергія Адерлі треба зробити повний ВАЙП серверу бо ті гроші які він роздав повністю зруйнували єкономіки 02-го ! Розберіться з цим старим в прямому та переносному сенсі цього слова Адміністратором і покарайте його по всій суворості закону за всі його порушення які я написав вище!

З повагою
    Густілін Голосіївський Григорій Олександрович!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "ДОКАЗ"
  5. Дата походження: 03.02.2024

Конан Хелл

Поважний гравець
Реєстрування
8 Кві 2023
Дописи
127
Реакції
186
Бали
48
1. Яка різниця в якій годині Сергій вирішує конфлікти - для того він адмін щоб вирішувати проблеми людей.

2.------- Хочу нагадати пану Сергію , що йому за це не доплачують гроші тому я вважаю що бути активним навіть 24/7 кожен день та вирішувати проблеми гравців йому не треба ! Якщо в нього мало роботи дайте йому ДЗ робити 3000 відповідей на репорти в день!--------------Це взагалі немає ніякого відношення до скарги, це гравець розказує що Сергію треба робити, а що ні і що треба робити адміністрації проекту

3. -------Також хочу зазначити , що пан Сергій вже старий ---------- це взагалі можна розглядати як неповага до старшого покоління і неповага до адміністрації. Якби вище керівництво проекту було б такого віку як Сергій, то я глибоко сумніваюсь що гравець так би написав.

4. --------Ще хочу нагадати адміністрації , що пан Сергій розіграв віллу на аукціоні хоча повинен був її вкрасти собі та передати на твінк-аккаунт!-------- це взагалі догадки гравця не підкріплені ніякими доказами.

5.-------- пан Сергій Адерлі роздає гравцям по 500к ! Що я вважаю взагалі дурня бо гравці повинні батрачити в грі щоб заробити гроші а не веселитись -------------- знову до скарги не має ніякого відношення, бо гравець сам має розпоряджатись своїми коштами як вважає за потрібне, а вислів '''гравці повинні батрачити'''- це вже неповага до всіх гравців на сервері.

P.S. Краще б гравець скористався своєю порадою '''гравці повинні батрачити'', ніж тратити час на такі нісенітниці як ця скарга.

Тайлер Хелл

Смотрящий 02 сервера
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
111
Реакції
133
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Адерлі
  2. Особистий нікнейм: Григорій Голосіївський
  3. Суть скарги: ГАНЬБА! Хочу звернути увагу адміністрації на вашого Сергія Адерлі та провести з ним сувору розмову ! Пан Сергій довзволяє собі вирішувати будь-які конфлікти на сервері навіть о 03:00 ночі коли ВСІ НОРМАЛЬНІ адміністратори або сплять або фармлять гроші на прибиранні снігу та не втручаються в проблеми гравців. Хочу нагадати пану Сергію , що йому за це не доплачують гроші тому я вважаю що бути активним навіть 24/7 кожен день та вирішувати проблеми гравців йому не треба ! Якщо в нього мало роботи дайте йому ДЗ робити 3000 відповідей на репорти в день! Також хочу зазначити , що пан Сергій вже старий і він займає місце молодих перспективних майбутніх адміністраторів , таких як наприклад Матвій Хелл! Тому хай йде на пенсію! Ще хочу нагадати адміністрації , що пан Сергій розіграв віллу на аукціоні хоча повинен був її вкрасти собі та передати на твінк-аккаунт! Тому ми його спіймали на брехні і за це теж треба покарання! А і ще пан Сергій не хотів в мене покупати рожевий бенклі за 85кк , що я вважаю за образу гравців ! Прошу суворо покарати а краще РП Стратити його ігрового персонажа щоб він більше не допомагав гравцям! Також ще з порушень цього адміністратора я вважаю те , що він відмовляюється блатити гравців чим заважає РП процесу! Прошу провести розслідування по цьому адміністратору за участі таких людей як: Григорій Олександрович Голосіївський Густілін , Іван Громов , Сергій Коваленко , Олександра Фатченко , Ярік Мальтаро (теж такий же як і Адерлі) та Монтіпа Коваленко! Якщо пан Іван Громов відмовить в розгляді данної скарги , я буду вважати це як згоду з тим що все вище написане є правдою ! UPD: поки писав цю скаргу побачив ще одну , що оцей пан Сергій Адерлі роздає гравцям по 500к ! Що я вважаю взагалі дурня бо гравці повинні батрачити в грі щоб заробити гроші а не веселитись !
    Гроші які зароблені не через біль та страждання - не несуть в собі вартості тому я вважаю що через дії Сергія Адерлі треба зробити повний ВАЙП серверу бо ті гроші які він роздав повністю зруйнували єкономіки 02-го ! Розберіться з цим старим в прямому та переносному сенсі цього слова Адміністратором і покарайте його по всій суворості закону за всі його порушення які я написав вище!

З повагою
    Густілін Голосіївський Григорій Олександрович!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "ДОКАЗ"
  5. Дата походження: 03.02.2024
Я знаю що Аддерлі житте радісна людина та що вона робить інших гравців щасливішими, ти самим у гравців є ще більше цікавленості до гри та будують собі плани, тому прошу вас не писати скаргу на добру людину як він наоборот помогає людям та завжди любив гравців.

Останнє редагування:

Тукi Хелл

Поважний гравець
Реєстрування
22 Лип 2023
Дописи
205
Реакції
102
Бали
48
Чому коли людина роздає свої ж гроші, та хотяб якось розбавляє нудний день своїми розіграшами то на неї жаліються? Я вважаю, що це досить гарний вчинок зі сторони Сергія! Також добавлю, що якщо він грає в 03:00 то це є дуже добре, бо може прийти вам на допомогу. Гадаю вам слід вибачитись за свої слова: "Також хочу зазначити , що пан Сергій вже старий і він займає місце молодих перспективних майбутніх адміністраторів , таких як наприклад Матвій Хелл! Тому хай йде на пенсію! "..

Олексій Безсонов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
668
Реакції
193
Бали
103
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

З адміністратором буде проведена дуже серйозна розмова, щодо рожевого бенклі за 85кк рахую що цей автомобіль коштує своїх грошей тому я теж проведу з ним розмову.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі