1. Яка різниця в якій годині Сергій вирішує конфлікти - для того він адмін щоб вирішувати проблеми людей.
2.------- Хочу нагадати пану Сергію , що йому за це не доплачують гроші тому я вважаю що бути активним навіть 24/7 кожен день та вирішувати проблеми гравців йому не треба ! Якщо в нього мало роботи дайте йому ДЗ робити 3000 відповідей на репорти в день!--------------Це взагалі немає ніякого відношення до скарги, це гравець розказує що Сергію треба робити, а що ні і що треба робити адміністрації проекту
3. -------Також хочу зазначити , що пан Сергій вже старий ---------- це взагалі можна розглядати як неповага до старшого покоління і неповага до адміністрації. Якби вище керівництво проекту було б такого віку як Сергій, то я глибоко сумніваюсь що гравець так би написав.
4. --------Ще хочу нагадати адміністрації , що пан Сергій розіграв віллу на аукціоні хоча повинен був її вкрасти собі та передати на твінк-аккаунт!-------- це взагалі догадки гравця не підкріплені ніякими доказами.
5.-------- пан Сергій Адерлі роздає гравцям по 500к ! Що я вважаю взагалі дурня бо гравці повинні батрачити в грі щоб заробити гроші а не веселитись -------------- знову до скарги не має ніякого відношення, бо гравець сам має розпоряджатись своїми коштами як вважає за потрібне, а вислів '''гравці повинні батрачити'''- це вже неповага до всіх гравців на сервері.
P.S. Краще б гравець скористався своєю порадою '''гравці повинні батрачити'', ніж тратити час на такі нісенітниці як ця скарга.