Розглянуто НЕсправедливе відношення від Сазантова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕹𝖆𝖔 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Поважний гравець
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
57
Реакції
118
Бали
132
1. Ваш нікнейм: Нао Соната, Мірай Соната
2. Нікнейм адміністратора:Олександр Сазантов, (Максим Бенз)
3. Суть скарги:
Я хочу подати скаргу на адміністратора Олександра Сазантова через неправомірну видачу мені ЧС фракції.
На момент видачі покарання мене не було у грі. Отже, я фізично не міг вчинити порушення на той момент.
Також згідно з пунктом 2.24 правил Держ.орг:
> 2.24. Заборонено співпрацювати з ОЗУ, а також будь-якими іншими бандитськими організаціями. | Догана/Звільнення
Тобто максимальне покарання за це порушення — догана/звільнення, а ЧС фракції в цьому пункті не передбачено.
Крім того, після видачі покарання я написав адміністратору Олександру Сазантову в Telegram із проханням пояснити причину покарання.
У відповідь він повідомив, що на мене нібито надійшло багато скарг і маю велику кількість порушень. Однак на форумі я не побачив жодної скарги на себе.
МІРАЙ , НАО
Також не зрозумів чому була відхилена ось ця СКАРГА
У зв'язку з цим прошу надати конкретні докази та вказати, на підставі яких саме скарг та порушень мені було видано це покарання.
Прошу перевірити дії адміністратора Олександра Сазантова, підстави видачі ЧС фракції, наявність доказів та відповідність покарання пункту 2.24 правил Держ.орг.
Вважаю видане покарання необґрунтованим і прошу його скасувати.Прошу перевірити логи
(Бо те що мені показали інші люди на відкаті, я тоді не був у грі)

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ХОБа , (можу показати насправді повну ситуацію з порушенням від СБУ окремо)))
5. Дата порушення: 14.08.2026
P.S була схожа ситуація з самими працівниками СБУ але вони отримали лише догану а я ( не будучи в грі) отримав ЧС на 30 днів

Останнє редагування:

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
603
Реакції
264
Бали
478
Вітаю!

За результатами повторного розгляду ситуації було прийнято рішення зняти ЧС фракцій з Нао Сонати, оскільки підстав для подальшого застосування даного покарання не виявлено.

Щодо Мірай Сонати — ЧС фракцій залишається чинним, оскільки підстав для його зняття наразі немає.

Також з адміністратором Олександром Сазантовим буде проведено бесіду щодо даної ситуації та правильності застосування покарань у подібних випадках. Адміністратору буде додатково наголошено на необхідності ретельної перевірки всіх обставин та доказів перед винесенням відповідного рішення.

Дякуємо за звернення та розуміння!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі