Відмовлено НЕ ЗГОДЕНЬ РОЗГЛЯД З СКАРГОЮ ОЛЕКСАНДРА АДАМС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
81
Реакції
77
Бали
17
1. Ваш нікнейм: Денис ЧОрних
2. Нікнейм адміністратора: ОЛЕКСАНДРА АДАМС
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація !

Хочу звернути увагу на ситуацію зі скаргою, яку НПУ подав на мого друга. Я погоджуюся з тим, що він дійсно порушив правила Ukraine GTA, але вважаю, що адміністратор неправильно переглянув та розглянув скаргу.

Згідно з правилами оформлення скарг:

• Якщо відео понад 2 хвилини, потрібно обов’язково вказувати таймкоди порушень.
  • Якщо відео менше 1 хвилини або понад 5 хвилин — воно не приймається, за винятком ситуацій, які неможливо скоротити через необхідність повного розуміння ситуації.
У даному випадку фрапс був досить довгим та, наскільки я розумію, перевищував 2 хвилини, однак таймкоди порушення не були належним чином вказані.

Також хочу зазначити, що спочатку співробітник дав попередження, після чого вже було прийнято рішення залити скаргу на форум для отримання покарання.

Я не заперечую самого факту порушення з боку мого друга. Моє прохання полягає саме в тому, щоб перевірити, чи була скарга оформлена відповідно до правил та чи мав адміністратор право розглядати фрапс без необхідних таймкодів.

Прошу адміністрацію повторно переглянути дану скаргу та звернути увагу на правильність оформлення доказів.

Дякую за розгляд!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ухід-від-РП-І-d-263.436982/
5. Дата порушення: 24 числа

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,838
Реакції
1,000
Бали
444
Вітаю
Скарга написана від третього лиця і не підлягає розгляду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі