В очікуванні НЕ Юриційне затриманя порушеня моїх прав

Мирослав Колоборотько

Власник ТК, Майнер, Мілліардер, Лідер Клану
Реєстрування
6 Бер 2023
Дописи
111
Реакції
76
Бали
276
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Іван Алмазов 129559
2. Ваш нікнейм та ID: Мирослав Колоборотько
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: НПУ (пологіці)
4. Суть скарги: Я їхва та фрамив на богдані в Румнії мене зупняє румунська поліція ( але тут потрібно детально розписати бо якого дька вони пакують людею в румунії якщо не є її громадянинами за Конситцією Румунії.(
Відповідно до Статті 16 (пункт 3) Конституції Румунії, доступ до державних, цивільних або військових посад і кабінетів гарантується виключно особам, які мають румунське громадянство та проживають на території країни)
Але вивялося іноземці перевдяглися в румунську форму держ оргнаві що вже є порушеням.
(класифікується Кримінальним кодексом Румунії як самовільне присвоєння офіційного звання або повноважень (Uzurparea de calități oficiale, стаття 258 КК Румунії). Це карається тюремним ув'язненням. Будь-яке обмеження свободи людини особою, яка не має на це законних повноважень, є тяжким злочином. У румунському кримінальному праві це кваліфікується як незаконне позбавлення волі (Lipsirea de libertate în mod ilegal, стаття 205 КК Румунії) і карається роками позбавлення волі. Якщо це робиться під виглядом поліцейського — термін покарання значно збільшується через обтяжуючі обставини).
І скажіть будь ласка в нас РП гра ну то давайте його відгравти по спражніх законах які порув Іван Алмазов та його колеги. Також через моє порушеня прав мене скірншотили фоткали без моєї згоди. І з якого дива НПУ має юрисдикцію на території іноземної країни?
5. Докази порушення (скріншот/відео): є
6. Дата та тайм-код порушення: 00:34 - затриманя
01:47 - запакували в Вертушку
03:28 - привезли в Києв
04:41 - вже на допиті насміхається з моїх прав
07:06 - знущаються з мене
07:49 - садять і кажуть відпочивай цілий вечір
08:06 - я вийшов бо маю хорошу штуку

Хто переглядає цю тему (Всього: 3, Учасників: 2, Гостей: 1)

Угорі