Розглянуто НОН РП НПУ//Дмитро Нагорний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома Сущик

Новий гравець
Реєстрування
17 Сер 2026
Дописи
10
Реакції
0
Бали
5
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:Дмитро Нагорний, 46507
2. Ваш нікнейм та ID: Рома Сущик 54013
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: НПУ
4. Суть скарги:НОН РП та багато порушень все на відео
5. Докази порушення (скріншот/відео):
6. Дата та тайм-код порушення: 05.09.2026// Тайм коди: Посвідченя не було показано від початку до кінця, 1:12 не до кінця була зачитана міранда, 2:11 Не поважне ставлення до гравців+образа гравців, 2:40 Каже вася незнаючи його нон рп, 3:18 вилетів з машини і посеред повороту просто витяг мене і повів в ІТТ, 3:52 Нон рп стрибок адже під час затримання особи не можна стрибати,4:15 кажу йому що хочу адвоката та тел звінок він каже що я не казав так як читав міранду це є вже порушеня адже я маю скористатися своїми правами, 5:46 я йому в авто не казав що я не бажаю скористатися своїми правами тим більше він даже не спитав чи бажаю я скористатися своїми правами, 5:28 дав кляп без відігровки,6:10 неповажне ставлення, 8:42 каже що треба відпустити незнає правил, та в кінці відео почав загрожувати в нон рп!

Марта Хмельницька

2
Мол.Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
195
Реакції
296
Бали
129
Знімок екрана 2026-05-18 043346.png

Вітаю, шановний гравцю!
Розглянувши вашу скаргу та відеофіксацію, виношу вердикт:

Дмитро Нагорний [46507]:
Працівнику НПУ буде видано догану за порушення Правил державних організацій:

2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Роман Найт [6473]:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
У зеленій зоні дозволяється відкривати вогонь у відповідь виключно з метою самооборони. Для цього гравець повинен мати відеодоказ, який підтверджує, що першим вогонь відкрив інший гравець.
Віталій Петрушка [3064]:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
У зеленій зоні дозволяється відкривати вогонь у відповідь виключно з метою самооборони. Для цього гравець повинен мати відеодоказ, який підтверджує, що першим вогонь відкрив інший гравець.
РОЗГЛЯНУТО.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі