Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
4. Суть скарги:Ми стояли з моїм другом на заправці заправляли авто як тут в мене повідомлення штрафи (перед тим мені прийшло ви у розшуку,але я не засняв) ми побачили працівника СБУ як він проїжжає якого ми бачили і ми проїхали повз нього і тут знову бачимо як він їде ми почали його зупиняти запитали чи не він це видає штрафи зупинили він сказав шо типу через порушення пдр хоч він працівник СБУ він немає право це робити щей без мого паспорту я ж йому ненадав, а також не показав ні житона ні посвітчення своє прошу щоб він надав відео і прошу компенсацію через штрафи вилучення водійського посвітчення і авто на штрафмайданчику
Працівник Гоша Козак отримає покарання 2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн.
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.