Вікі Альт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2024
- Дописи
- 227
- Реакції
- 536
- Бали
- 98
- Нікнейм гравця: Єгор Юрійович, Мілана Юріївна, Рома Карнасевич
- Особистий нікнейм: Вікі Альт
- Суть скарги:
Вітаю, дані гравці, нажаль не знаю їх посад та організації, так як вони "можливо" й представилися, але я в цей час була вже хв 16 в афк, на відкаті бачу як гравець застосував відносно мене тайзер - питання для чого? Я чинила опір?
Далі взяли в кайданки та повезли проводити процесуальні дії, прошу зауважити що мадам не змогла сісти в авто по якійсь причині тож їхала на капоті то на криші, що вже є нонрп. почувши звуки вулиці я зрозуміла що вже не на цр й підійшла до ноутбука та бачу що мене повязали.
Далі було проведено коротесенькі процесуальні дії, які не включали виклик для мене адвоката чи пояснень за що мене затримали, кажуть вже озвучували, хоча будучи афк я це не чула.
На ВІдео 1 моє затримання та їзда на криші авто.
також хочу зауважити що така робота держ служби є не тільки непрофесійною, а тут ще й предвзяте відношення щодо моєї особи, та використання свого службового положення для особистої помсти. На форумі декілька скарг гравців на мене, та мої скарги на них - звідси й таке затримання яке порушує не лише правила гри, а позорить всю організацію наявністю таких працівників.
На відео 2 (0:20 - 0:45) гравець признає що вони розуміють що затримали не по рп, але їм всеодно.
Далі з 01:05 й до кінця відео вони розмовляють з капітаном поліції, який спокійно зауважив на їх помилку, на що вони спочатку питають що таке "АФК" й ведуть себе наче гопстоп, а потім самі ж питають в капітана чого він не відіграв щось по РП. Тобто слово "АФК" їм не відоме а слово "РП" вони знають, але чомусь не дотримуються. Про те, як вони зрозуміли що я Вікі Альт й затримали, коли не перевіряли мої документи й я була в окулярах теж хочу зауважити.
Зважаючи на все вищевикладене прошу зняти Єгора Юрійовича та Мілану Юрівну з займаємих ними посад, адже дані гравці розуміють що таке РП, але не дотримуються його. В організацію, припускаю що це СБУ, пішли щоб звести рахунки з усіма, хто з ними в поганих відносинах (а це півсервера).
- Докази (скріншот/відео): Відео 1 Відео 2
- Дата порушення: 04.08.2025