Розглянуто НОН рп викрадення | R-4387

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
294
Реакції
582
Бали
508
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: 104920, 107396, 102358, 96101
2. Ваш нікнейм та ID: 78172
3. Назва клану порушника: lvivFamQ та Омега

4. Суть скарги:
При викраденні було порушено наступне:
4.1. Проводити викрадення можуть гравці, які перебувають у кримінальних організаціях, однак керувати викраденням має гравець старшого складу (лідер, модератор). - не було дотримано
4.3. Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають. - на початку викрадачів було лише двоє, ще двоє приєдналися згодом, а отже не було дотримано
4.4. Викрадати людей дозволено тільки в безлюдних місцях і провулках. - не було дотримано
4.7. Викрадення проводяться з 10:00 до 23:59 за київським часом. - не було дотримано
А отже покарання вони мають отримато по таких пунктах:
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
4.23. Викрадення представників кримінальних структур. | Деморган 30 хвилин
4.24.
Проводити викрадення поза встановленим часом. | Деморган 30 хвилин
4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. | Деморган 60 хвилин / Варн
2.8. Заборонено тримати гравця в стяжках більше ніж 30 хвилин (виключення: проведення теракту). | Деморган 60 хвилин
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів

Ось тут мене заключають в стяжки прямо посеред міста, час коли можна проводити викрадення давно минув. та і я є лідером клану а не держслужбовцем. Викрадачів спочатку лише двоє, вони належать до різних ворожих між собою кланів.
Далі мене везуть в системну зелену зону й топлять разом з авто, так як тут системна зз то урон по мені не проходить відповідно я лишаюся в авто на дні озера й дістатися звідти самостійно не можу. Так як час пізній, то адміністрації в мережі немає. Якщо перезайду до гри то опинюся в деморгані й опять таки немає адміністрації яка звільнить з деморгану.
Утримували мене в стяжках з 00:32 по 01:10 тобто понад 30хв без будь яких цілей. З них 28 хв на дні озера.
На початку викрадення гравці запросили винагороду, але згідно примітки до правил я відмовилася платити:

- Якщо Ви перебуваєте на жвавій ділянці дороги, у світлий час доби, спробуйте зв'язати і відвезти жертву у віддалене від людей місце, наприклад, ліс, і там можете покінчити з нею.
В інших випадках буде розцінюватись як DM. (Ця частина викрадення в мене не записалася, але не заперечую, що гравці назвали суму)
Гравці ж замість того щоб розправитися зі мною (Хоча це було нон рп викрадення й рахую я взагалі могла б цей бред не відігрувати) повезли мене в воду чим створили нову нон рп ситуацію, де я перебувала на дні озера тривалий час але шкода мені не наносилася. По їх діях видно, що вони знали до чого призведе ідея потопити мене разом з авто. Я не зможу без допомоги адміністрації вибратися.

Звук на відео прибраний по причині мого перебування у войсі з іншими гравцями які до даної ситуації відношення не мали. За потреби можу окремо адміністрації продемонструвати ці відео зі звуком. Відео складається з частин, так як я часто переходила в альтаб та в дс шукала адміністратора в мережі щоб звільнив. Але так як згідно правил гравці мають вести откат, нехай нададуть фрапс з викрадення де буде видно повну ситуацію щодо мого викрадення. В разі відсутнього откату покарати згідно правил баном на 5 діб.
5. Докази порушення (скріншот/відео):
- 0:25 авто топлять
- мене дістали з води, гравців знову двоє
- утримання далі в стяжках

6. Дата та тайм-код порушення: 10.09.26

Адам Квенті

ГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,613
Реакції
562
Бали
409
Вітаю!
Перерозглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердікт:
Гравець Адріан Крайнес [104920] отримає покарання у вигляді WARN
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
4.24. Проводити викрадення поза встановленим часом. | Деморган 30 хвилин
4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. | Деморган 60 хвилин / Варн
2.8. Заборонено тримати гравця в стяжках більше ніж 30 хвилин (виключення: проведення теракту). | Деморган 60 хвилин

Гравець Влад Львівський [107396] отримає покарання у вигляді WARN

Гравець Іван Пасікун [102358] отримає покарання у вигляді WARN

Гравець Енді Граймз [96101] отримає покарання у вигляді WARN

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі