Зачинено НПУ // Ілля Макогон // DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Макогон

Полковник ДСНС | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]
Бажаю здоров'я, я є ПідПолковником НПУ м. Харкова. Хочу зазначити, що перед вашим приїздом, був напад на БП Харків-Гостомель. Коли Ви, під'їхали до БП, ви дістали зброю та почали втікати з БП. Мені доповіли, що до БП під'їхала підозріла машина та з неї вийшла людина, та дістала зброю. Як я раніше зазначив, перед цим був напад і я не міг знати, що ви хотіли або не хотіли стріляти по співробітникам НПУ та нанести шкоду цивільним громадянам. Тому мною було прийняте рішення, вбити Вас для забезпечення цілісності та безпеці своїх колег та всіх громадян.

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
Бажаю здоров'я, я є ПідПолковником НПУ м. Харкова. Хочу зазначити, що перед вашим приїздом, був напад на БП Харків-Гостомель. Коли Ви, під'їхали до БП, ви дістали зброю та почали втікати з БП. Мені доповіли, що до БП під'їхала підозріла машина та з неї вийшла людина, та дістала зброю. Як я раніше зазначив, перед цим був напад і я не міг знати, що ви хотіли або не хотіли стріляти по співробітникам НПУ та нанести шкоду цивільним громадянам. Тому мною було прийняте рішення, вбити Вас для забезпечення цілісності та безпеці своїх колег та всіх громадян.
Превентивный удар ?:ROFLMAO:

Олександр Педан 💎

Генерал Державної служби Надзвичайних ситуацій💎
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
197
Реакції
264
Бали
108
Вітаю шановний Пабло Ескобар, ознайомивши з вашою вище вказаною скаргою , щодо порушення Ілля Макогоном можу сказати наступне:

По-перше дійсно відбувався напад на Блок пост Харків-Гостомель.Так як ви були в епіцентрі "подій", то вас прийняли за них.
По-друге не видно повного правопорушення тому суть не дуже зрозуміла, оскільки ми бачили тільки момент як ви стоїте і стріляють в авто, а попередньо не відомо?
По-третє навіщо Вам брати зброю в руки та втікати у невідомий напрямок із нею в руках , але дійсно якщо відкрити ЗУ про «Нац.Поліцію» ст.23 поліцейський може застосувати вогнепальну зброю: Для відбиття нападу на об’єкти, що перебувають під охороною.

Для затримання особи, яку застали під час вчинення правопорушення і яка намагається втекти.
З Іллею Макогоном буде проведена бесіда профілактична!

Зачинено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі