Розглянуто НПУ / Богдан Стрілков, Валентин Ковач / DM + Невідігровка РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
40
Реакції
9
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Богдан Стрілков, Валентин Ковач
  2. Особистий нікнейм: Серафім Ніва
  3. Суть скарги: Зупинили поліцейські, при цьому нічого не сказали, не вімкнули проблискові маячки, не видали попередження через мегафон. я питаю причину зупинки, мені кажуть щось недоречне до мого питання, не відігрують РП, стріляють по цивільним без причини. Прошу звільнити обох та (або) видати варн
  4. Докази (скріншот/відео): Тут, Таймкоди: 00:00 початок(невідігровка рп під час всього процесу), 01:05 Валентин Ковач стріляє по цивільному, 02:21 стрілянина по мені
  5. Дата порушення: 12.02.2024

Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
40
Реакції
9
Бали
11

Богдан Стрілков

Новий гравець
Реєстрування
21 Чер 2023
Дописи
4
Реакції
3
Бали
6
Як оскорбляти то ми герої дб патрульної машини теж очікуєм відповідь адміністрації

Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
40
Реакції
9
Бали
11

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Не зрозуміло чому ви були зупинені співробітником, так як коректної відповіді вам не надійшло(на рахунок цього буде проведено бесіду з співробітником Богдан Стрілков)
На тайм-коді 01:05 гравець Валентин Ковач мав право стріляти по авто для його зупинки(так як до цього відбулося ДТП)
Після розмови з Богданом Стрілковим, від вас були неадекватні висловлювання за що ви(Серафім Ніва) отримаєте покарання
Також Богдан Стрілков без причини почав вести вогонь по авто, за що отримає покарання за DM Car та догану в організації
Співробітник Валентин Ковач мав право вести вогонь по вам, так як ви завдали шкоду його колезі - порушень тут не бачу

Також покарання за DB отримає гравець 165815
Та гравець 132042 отримає покарання за DM Car

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі