Розглянуто НПУ\Ваня Шульга\нон рп коп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Гендзі

Новий гравець
Реєстрування
20 Кві 2023
Дописи
13
Реакції
3
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Ваня Шульга
2. Особистий нікнейм: Максим Мальтаро
3. Суть скарги:мене передали співробітники ЗСУ в НПУ Харькова передали та поїхали потім цей поліцейський попросив у мене паспорт я сказав що він дома він сказав добре та відіграв що сфоткав мене та пробив по базі КПК (у мене на лиці була маска ) потім він сказав що видасть мені розшук як не підкорення (хоча звідки він знає мене щоб видати розшук) потім коли ми пройшли до віділка НПУ він сказав що в мене не може бути паспорт дома тому що він завжди зі мною (це вже друге нон рп дія з його сторони) потім 2 раз пробив мене по базі КПК (хоча пробив без паспорта\фотку лиця\відбитку пальця) потім коли я сказав що я не встиг позвонити адвокату він сказав " ну все я тебе саджаю ( без знання хто я).
я прошу щоб мені якщо можно видали якусь компенсацію (сидіти мені 1 годину 5 хвилин) також прошу видати покарання в вигляді догани та деморгану
4. Особисті докази (скриншот/відео):докази таймкоди (00;46 нон рп дії (пробив КПК фотку коли я був в мазці)) таймкод (07;22 каже що паспорт не може бути дома ніяк що він завжди зі мною (тобто у інвентарі) таймкод (08;00 пробив КПК без відігровки фотоапарату\відбитків пальців) таймкод (08:45 не коректна відігровка КПЗ)
5.Дата порушення: 26.05.2023

Станіслав Коваленкоо

Центральна Україні
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
204
Реакції
58
Бали
33
Розглянувши скаргу.
0.46 - є порушення а саме НонРП Дії.
8.00 - Відповідь вище.
8.45 - Немає такого терміну як неправильна відігровка.
Виношу вердикт:
Працівник отримає 2 догани та буде проведена строга лекція.
NonRP дії - (/jail 30 - 60 хвилин.)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі