Схвалено НПУ/Владосік Набанов,Даня Козирний,Вадим Ільчук,Сергій Добрий/Масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Владосік Набанов,Даня Козирний,Вадим Ільчук,Сергій Добрий
  2. Особистий нікнейм: Роберт Амстердам
  3. Суть скарги: Масові порушення правил серверу: неадекватні висловлювання, образи, погрози в реальному житті, провокації, неправомірне затримання та арешт(нон-рп дії), образи віку та соціального становища, розмови про те що я маю поканути проект
  4. Докази (скріншот/відео): відео
  5. Дата порушення: 30.07.2023

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Надайте тайм-коди порушень, у вас 24 години.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Тайм-коди:
Неправомірне затримання та арешт(нон-рп дії): 1:04
Неадекватні висловлювання та образи: 14:44, 15:51, 17:12, 17:58, 18:32, 19:35, 20:07, 37:28
Розмови про те що я маю поканути проект: 16:42, 34:53
Погрози в реальному житті: 17:14, 27:51, 38:06
Провокації: 23:36, 26:49, 27:28, 35:24
Образа національності: 34:20
Образи віку та соціального становища: 20:00, 22:48
Погрози зливу: 23:16

Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
111
Реакції
151
Бали
46
Бажаю здоров’я!
Я є Старшим лейтенантом НПУ м. Харків
1. Вам було надано попередження про покидання тереторії ВЧ, після попередження громодяни відкрили вогонь!
2. Про спавн авто можу сказати наступне: до арешту там стояло авто, після видалення автівка пропала, але по РП авто стоїть там, де і стояла!
3. З приводу образ, я намагався зберігати спокій, та відноситися до вас з повагою! Але коли тобі кажуть такі речі ( 13:28 ) – то дуже важко стримувати спокій та відноситися з повагою. Також хочу додати все, що я казав після ( 13:13 ) було сказано в оффтоп.
4. Шановний Роберт! Ви перший почали мене провакувати на образи, та ображати мою честь та гідність ( 14:30 )!
5. З приводу погроз в реальному житті: не чую, де я вам щось погрожував!
Погроза –
це вид психологічного насильства; залякування, обіцянка заподіяти кому-небудь шкоду, зло.
6. З приводу провокації, я вас запрошував до себе на каву!
Шановна адміністрація!
Якщо ви визнаєте, що я був винний в даній ситуації, то я прийму що я не правий! Але конфлікт з самого початку спровокував Роберт Амстердам Я згоден, що я грубо відповідав, та використовував нецензурну лексику в оффтоп. Але Роберт це все казав не в оффтоп! Також я не міг реагувати по іншому коли ображають мою гідність. Мене це дуже сильно образило, і надімною взяли верх емоції. З самого початку я відносився з повагою, та пробував налагодити адекватний контакт!
Повторюсь! Я готовий понести покарання.
Шановна адміністрація, прошу вас за можливості переглянути весь запис, щоб ви зрозуміли як все було на справді!

З повагою! Старший Лейтенант НПУ м. Харків Владосік Набанов!

Андрій Сахаров ꑭ

Центурія 100| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
1,092
Реакції
525
Бали
198
Вітаю!

Побачивши ситуацію,не з перших секунд як у вас був розшук,з вас зняли кайданки потім у вас був час покинути червону зону,ви не покинули та вас повезли до відділку НПУ.

Всі були неправі в цій ситуації,з вашої сторони були погрози,провокації,образи,MG.З сторони НПУ теж саме.Тому я думаю мій вердикт буде справедливий.
Владосік Набанов отримує бан на 3 дня - Масові Порушення серверу
Даня Козирний отримує бан на 3 дня - Масові Порушення серверу
Вадим Ільчук отримує бан на 3 дня - Масові Порушення серверу
Сергій Добрий отримує бан на 3 дня - Масові Порушення серверу

Також Ви(Роберт Амстердам) отримуєте бан на 3 дня - Масові Порушення серверу.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі