Розглянуто НПУ/Влад Набанов/ Дм+Багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Тюбикович

04 Північна Україна ♡
Активний гравець
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
864
Реакції
4,358
Бали
113
  1. Нікнейм гравця: Влад Набанов
  2. Особистий нікнейм: Вова Шухевич
  3. Суть скарги: Почав стріляти без підставно, також до того кинув розшук. Прошу у даного співробітника НПУ надати відео-доказ мого порушення, через що вони мені кинули розшук.В сьогоднішньому оновленні будо додано, що пристрільбі з авто урон по персонажу не регає. На відео чітко видно, що пулі та приціл чітко наводяться по його персонажу. Також я не згоден з КПЗ, посадили простт ні за що.
  4. Докази (скріншот/відео): Тап
  5. Дата порушення: 26.07.2023

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Бажаю здоров`я.
Я генерал поліції ІІ рангу ГУНП м. Харків Макс Ігнатченко
Надам Вам відповідь, так-як в даній події я безпосередньо приймав участь.

Що же, почнемо!
Ви рухались по зустрічній смузі чим порушили правила дорожнього руху та Вам було подано сигнал про зупинку, та застосовано команду /purs
Після чого коли за Вами погнались, Вас було зупинено за допомогою зброї, а саме пошкодженням вашого мотоциклу
Коли ви злізли з мотоциклу ви побігли та почали втікати, де приїхав вже інший патрульний автомобіль
Далі ви дістали зброю, та через це по Вам був відкритий вогонь так-як що у Вас в голові відбувається ми знаємо
Підстави для використання зброї були законні
Вас попереджали зупинитися, та давали команду що буде відкрито вогонь і ви це проігнорували.
Також з приводу багоюзу надам Вам відповідь, ніякого багоюзу не було, так сталось, що ви вибрали невдачну позицію, через яку не змогли прострелити гравця за кермом. Особисто перевірено, водія на авто можна прострелити.

Також Прошу адміністрацію звернути увагу на гравця який подав скаргу, що він використовує BunnyHop, з метою прискорення під час погоні, що є порушенням правил проекту.
Також відмічу, що гравець надає не повний фрапс та намагається ввести в оману адміністрацію, також зверніть на це увагу! Його фрапс був обрізаний, для його же зручності, та гравець повідомляє, що причин зупинки ніяких не було!

Відео-докази з моєї сторони:

Останнє редагування:

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Бажаю здоров'я!
Я є полковник НПУ м. Харків
Вас було зупинено із-за порушень правил ПДР, а саме "Їзда по зустрічній смузі".
після чого ви почали тікати:

відео
За вами було розпочато погоню через команду purs коли ми вас наздогнали я дав попередження про зупинку, після попередження ви дістали зброю!
Під час того, як я відкрив вогонь, я зупинив авто, а також дістав зброю!
Це не є багоюзом!
відео

З повагою! Полковник НПУ м. Харків Влад Набанов

Вова Тюбикович

04 Північна Україна ♡
Активний гравець
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
864
Реакції
4,358
Бали
113
Бажаю здоров`я.
Я генерал поліції ІІ рангу ГУНП м. Харків Макс Ігнатченко
Надам Вам відповідь, так-як в даній події я безпосередньо приймав участь.

Що же, почнемо!
Ви рухались по зустрічній смузі чим порушили правила дорожнього руху та Вам було подано сигнал про зупинку, та застосовано команду /purs
Після чого коли за Вами погнались, Вас було зупинено за допомогою зброї, а саме пошкодженням вашого мотоциклу
Коли ви злізли з мотоциклу ви побігли та почали втікати, де приїхав вже інший патрульний автомобіль
Далі ви дістали зброю, та через це по Вам був відкритий вогонь так-як що у Вас в голові відбувається ми знаємо
Підстави для використання зброї були законні
Вас попереджали зупинитися, та давали команду що буде відкрито вогонь і ви це проігнорували.
Також з приводу багоюзу надам Вам відповідь, ніякого багоюзу не було, так сталось, що ви вибрали невдачну позицію, через яку не змогли прострелити гравця за кермом. Особисто перевірено, водія на авто можна прострелити.

Також Прошу адміністрацію звернути увагу на гравця який подав скаргу, що він використовує BunnyHop, з метою прискорення під час погоні, що є порушенням правил проекту.
Також відмічу, що гравець надає не повний фрапс та намагається ввести в оману адміністрацію, також зверніть на це увагу! Його фрапс був обрізаний, для його же зручності, та гравець повідомляє, що причин зупинки ніяких не було!

Відео-докази з моєї сторони:
Больше фрапса нету. Нужны доказательства могу показать, так как вчера я на Nvidia выставил запись последних 30 секунд. По поводу банихопа это вообще что новое, поскольку госники никогда не знали как его делать и даже половина администрации не знает как в МТА делатт банихоп, возможно где-то видел на других проектах но тут он совсем по другому выглядит.

Останнє редагування:

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,665
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю.
Скаргу закрито.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі