Кишо Милано
Профессионал
- Реєстрування
- 12 Жов 2022
- Дописи
- 599
- Реакції
- 310
- Бали
- 66
- Нікнейм гравця: Влад Опанасенко
- Особистий нікнейм: Кишо Милано
- Суть скарги: Ситуація почалась вот так, мені не сподобалось як Леонід Рознич, врізався в мене і поїхав дальше, я відкрив по йому огонь дальше його напарник Влад Опанасенко Дбшить мене тоді тільки фрапс включив я біжу щоб відійти на хорошу відстань щоб його вбити але даний співробітник дістає тайзер стріляє в мене і його колега беруть мене в кайданки дальше я сказав що ти відлетиш за нон рп від 2 сторін MG, дальше Влад Опанасенко, попросив в дс свого колеги сняти з мене кайданки і щоб потім Влад Опанасенко, вдів на мене дальше я хотів написати /respawn але я не нажав enter бо знав я не вмру бо в кайданках + би ще написало що "Ви в кайданках" почав без причини мене дм, дальше він без перевірки паспорту вдруг я не бандит немаю розшуку потім він видав мені статті 1.8 - Непідкорення 3.6 Використання/зберігання наркотиків 3.7 Їзда по зустрічній смузі без перевірки видав статтю 3.6 даний співробітник не приставився не сказав за що я був затриманий не зачитав міранду це вже грубе порушення статуту дальше видно як співробітник не збирається мене оформляти а просто байдикує потім я попросив зачитати міранду і показати посвічення на що отримав відповідь не покажу потів даний спів робітник завів мене до ГУНП потім він знов оголосив в мене розшукпо статтям 1.7 Вандалізм 2.1 ДТП 3.1 Втеча напевно ще одну видав спроба дати хабар держ.служб потім я прошу адвоката не викликав адвоката ХАЙ ДАНИЙ СПІВРОБІТНИК ПРИДОСТАВИТЬ ВАМ ДОКАЗИ НА ОЦІ СТАТІ ЩО ВІН МЕНІ ВИДАВ мене були статті на 40 хв а оце чудо ще накидало на 1 час 20 хв
- Докази (скріншот/відео): Відео (прошу розглянути відео з самого початку і до кінця) Список статів яких мені накидав Ще 1 скарга на Влада Опанасенко де він кадиав статів 1.8 3.6 3.7 походу любить так просто кидати статті
- Дата порушення: 16.08.2023
Останнє редагування: